/Arges/Magazin de computere

Altex Pitesti Retail Park

DN 65 B, F 4, sat Geamana, com. Bradu, jud. Arges Arges Geamana, 117140, România

Altex Pitesti Retail Park
Magazin de computere
3.1
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWF5+6J Geamăna, România
+40 248 708 614
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
George Preoteasa
George Preoteasa2 ani în urmă
1.Am cumpărat un frigider, s-a constatat încă din prima zi de când a fost livrat că este defect, dar a durat 18 zile sa îmi pot primi banii înapoi,și asta doar cu sesizare la OPC, in urma căreia, in maxim doua ore de când am făcut sesizarea, frigiderul mi-a fost ridicat de la domiciliu și suma restituita pe loc.
2. Numărul de telefon afișat pe site este al managerului,dar nu răspunde la el, a trebuit să fac 5 drumuri până în magazin sa ne rezolvăm problemele. In urma sesizării la OPC, m-a sunat el de mai multe ori de pe acel număr.
3. Împreună cu acel produs defect am mai cumpărat încă 4 electrocasnice mari, însă doar când am ajuns sa fac reclamație la OPC,am observat că factura oferită din incinta magazinului ,nu era conformă,in sensul că era o factura pentru avans,dar eu am achitat integral (probabil se fac și ceva evaziuni pe acolo)
Alin Trufasila
Alin Trufasila2 ani în urmă
Ati adăugat un număr de telefon la care nu răspunde nimeni. Am cumparat un produs din magazin si am cerut factura. Am primit produsul , dar factura nu. Se pare ca trebuie sa vin eu sa o ridic . De ce nu ati trimis-o prin curier ????????
Olaru tamara
Olaru tamara4 ani în urmă
Nu mi-a fost dat sa intalnesc pana acum o lipsa de respect ca din partea celor de la curierat ALTEX. De peste 11 ore astept comanda platita acum 2 zile. In acest interval nici un telefon, nici un semn.....
Categoric, NU recomand aceasta firma care nu stie sa-si aleaga colaboratorii.
Ion cojocariu
Ion cojocariu4 ani în urmă
Am achizitionat 4 pneuri platite personal in magazin acum 3 zile.Pana in prezent nu mi-au fost aduse ,la nr.de telefon mobil nu raspunde nimeni.Ma voi deplasa la magazin ptr.a vedea daca pneurile au ajuns in locatiesi le voi ridica personal cu toate ca le-am platit transportul dar nu exceleaza in acest sens(avand in vedere nr.mare de pneuri pe care trebuiau sa le livreze si erau stocate in magazin).
Ioan Movileanu
Ioan Movileanu2 ani în urmă
Recenzia este despre experiența din acest magazin dar cred că așa este toata compania.
Au mizeria aia de reclama cu "daca găsești în altă parte mai ieftin primești de 2 ori diferența". Am găsit chestia asta in alt magazin și am primit răspuns că mă incadrez pentru că nu mă incadrez in condițiile de eligibitate. Probabil ca am cumpărat joia și trebuia sa iau marțea și asta este motivul pentru care am primit răspuns negativ. Atașez si 2 fotografii, menționez că produsele au același cod și serie
Alin Popescu
Alin Popescu2 ani în urmă
Va rog sa fiți mai amabili data viitoare când cer ajutorul in magazin și nimeni nu ne bagă in seama decât după mai bine de jumătate de ora…
Mihai L
Mihai L2 ani în urmă
2 x diferenta= minciuna!
Am cumparat online un pulsoximetru!
Am constatat ulterior ca era cel mai scump de pe piata: la Altex 219 lei, la altii de la 169 la 135 lei!
Am cerut diferenta si mi s-a raspuns ca ceilalti nu vand in aceleasi conditii!
Altex.ro nu publica recenziile, intrebarile si nu raspunde la sesizari!
Pe mine, unul, m-au pierdut de client!
Cristian Gabriel
Cristian Gabriel2 ani în urmă
La numărul de telefon prezentat nu răspunde nimeni.Nu recomand. Mare problemă este la livrarea produselor achiziționate.Nu primesti nici un termen de livrare sau un număr de telefon livrare.Trebuie să stai în casă toată ziua să aștepți produsul plătit ( inclusiv taxa de transport ) !Lipsă de profesionalism si organizare.Din păcate tot clientul care plătește are de suferit!!!
Locații recomandate