/Timis/Magazin de bricolaj

Mömax

Calea Aradului 123, Timișoara, România

Mömax
Magazin de bricolaj
4.2
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6P8+8Q Timișoara, România
+40 256 254 600
moemax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Amina Radulescu
Amina Radulescu2 ani în urmă
Contra:Azi 16.03.2022 am avut o vizita in magazin la o ora mult prea matinala pentru doua "doamne" pe care le-am deranjat din plimbat si care nu au facut altceva decat sa isi sufle mucii la propriu printre rafturi avand probabil o raceala...(pandemia nu le-a invatat nimic-masca deloc ca doar nu mai e obligatorie).nu le dau numele ca nu are sens....

Pro:Dau insa 5 stele pentru Sebastian si Flaviu
cei de la Informatii la mobila de dormitor care au fost foarte amabili si ne-au ajutat sa ne cumparam mobila in cel mai scurt timp.Si domnul de la paza de astazi dimineata a fost f fain!
Andreea Tudorica
Andreea Tudorica2 ani în urmă
Totul este impecabil, minunat.Oferte peste oferte, reducere deasemenea dar și produse care ți se impune să le bagi pe gât clienților in schimb ele ajung la client in x săptămâni, nici ei nu știu, nici măcar așa numiții directorași, veniți de pe cine știe ce meleaguri crezându-se zmei.Rușine celor care permit atât de multe unor lighioane (directori) sa isi bată joc de clienți și de unii angajați faini.
Magazin cu "prestanță"!!!Rușine Moemax!!!
Cristina Doris Mîrza
Cristina Doris Mîrza2 ani în urmă
Produsele expuse nu sunt disponibile în magazin. De ce ai expune mobilă pe care nu o ai în magazin? Dezamăgitor. Ni s-a spus că peste 2 săptămâni putem primi produsul. În 2 săptămâni îl cumpăr din altă parte, cu 400 lei mai ieftin, același produs...
Nicu Popa
Nicu Popa2 ani în urmă
Foarte frumos minunat curățenie și produse bune dar preturile nu pentru oamenii de rand
Batranu varzos
Batranu varzos2 ani în urmă
Toate bune si frumoase in magazin, oameni zambitori si amabili, ceea ce nu se poate spune si despre oamenii de la depozitul din Dumbravita ( cei de la paza) comportament de mahala chiar din partea " Paznicului sef". Rusine dezamagit total...nu cred ca voi reveni.
Karol martinecz
Karol martinecz2 ani în urmă
Cumperi 5 articole și pe bon apar șase. Super tare! În plus directorul are o atitudine de genul: ca nu e datoria lor sa scaneze corespunzător marfa și sa se asigure ca nu dubleaza cantitățile, ci mai degrabă e datoria ta sa verifici, chiar dacă o faci acasă. Practic e greșeala mea ca nu am verificat bonul de casa. Precizez ca nu am cumpărat pioneze, ci 5 huse de scaun împachetate în plicuri de 30/40. Mai precizez atât, mi s-a spus ca e alegerea mea de unde cumpăr, dacă nu îmi convine sa merg în alta partă. Atitudine josnica!!!
Postaliu Florentin
Postaliu Florentin5 ani în urmă
Un magazin frumos , bine aranjat, marfa diversificata , personal bine pregatit.
Serviciile de montaj , si transport sunt platite separat si costisitoare , asa se educa clienti care vin si au pretenti. Educatia se face prin reguli scrise , si taxate . Cand merg la un magazin mic , cauta sa ia si pielea de pe micul comerciant .
Exemplu la o canapea de 2599 de lei va costa in plus 130 lei transport , pana in casa scarii , urcatul la etaj tarifat cu 10 lei, etaj, plus 399 de lei montajul , asta inseamna aproximativ 20 % servicii.
Constantin Croitoru
Constantin Croitoru2 ani în urmă
Este un magazin cu felurite produse pentru casă,interior,canapele,șifoniere,paturi,saltele,bucătării,multe din aceste produse se pot face la comandă,le poți vedea pe monitor configurate de operatorii din magazin.Personal am achiziționat o canapea de calitate cu o reducere de 1500 lei și un dulap făcut în Germania,oferă transport la domiciliu contra cost.
Locații recomandate