/Maramures/Magazin de bricolaj

Kik

Strada Bogdan Vodă 164-170, Sighetu Marmației 435500, România

Kik
Magazin de bricolaj
3.9
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWF4+9R Sighetu Marmației, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Cristian Ardelean
Cristian Ardelean2 ani în urmă
Nepoliticoase anumite doamne de la magazin ar trebui un pic să ia codul bunelor maniere să mai învețe cum să se comporte cu clienții!
Daniela M
Daniela M2 ani în urmă
Serviciul clienti oribil. Pe lângă faptul că faceau curățenie si pregăteau magazinul de închidere cu o ora inainte desi erau oameni in magazin. Paza agresant cu clientii. Umilitor comportament fata de clientii.
ZUBY IOAN
ZUBY IOAN2 ani în urmă
Preturi foarte ok
Christian Müller
Christian Müller4 ani în urmă
Am vrut să arăt prin WhatsApp cuiva ceva ce trebuia să cumpăr, iar "omul de ordine" mi-a atras atenția într-un mod foarte neamabil că nu-i voie să filmez. Nu am filmat nici nu am fotografiat nimic. La ieșirea din magazin același "om de ordine" a fost și mai neamabil arătându-ne simbolul afișat (filmare interzisă). Este necesară schimbarea atitudinii personalului angajat al magazinului. Nu voi mai vizita acest magazin.
Antonela Lazin
Antonela Lazin4 ani în urmă
Au o gamă foarte variată de produse,calitativ bune,dar unele prețuri sînt cam mari.
Carina Boda
Carina Boda4 ani în urmă
Calitatea medie.
Szmaller Iudith
Szmaller Iudith4 ani în urmă
Recomand !
Pop mihaela
Pop mihaela2 ani în urmă
Astăzi am fost la cumpărături in magazin. Magazinul era bine aprovizionat dar nu am cumpărat nimic , am plecat indignata de atitudinea "omului de la paza" apostofa o doamna foarte nepoliticos in gura mare ca nu are corect masca in conditiile in care mai erau persoane in magazin cu masca necorespunzător pusă. Apoi tot in gura mare sa auda tot magazinul vorbea cu doamna de la casa , cum dumnealui "dă afară oameni " . Nu voi mai intra in acest magazin in care personalul vorbeste atat de nepoliticos cu cumpărătorii.
Nu încurajeaz nepurtarea măștii, in fata mea doamna isi trasese masca mai jos sa vadă marimea pentru ca i se aburisera ochelarii .
Trist, nu merită sa plătiți si sa vă lăsați jigniți!
Locații recomandate