/Harghita/Magazin de biciclete

BBMoto

Strada Nicolae Bălcescu 100, Gheorgheni 535500, România

BBMoto
Magazin de biciclete
4.8
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHHJ+8V Gheorgheni, România
+40 745 153 295
bbmoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Fratila
Marius Fratila2 ani în urmă
Daca ai nevoie de ceva aici găsești, orice ar fi iar personalul te ajută cu plăcere și cu sfaturi competente.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Niste oameni minunati, priceputi si amabili care comercializeaza niste produse de o calitate premium! Sunt in stare sa rascoleasca pentru tine tot magazinul si nu dau semne de iritare daca vrei sa mai probezi ceva! Bravo lor si multe multumiri! Magazinul lor din Gheorghieni trebuie vizitat daca motorul va duce pe aici!
Silo
Silo2 ani în urmă
Am fost indrumat sa merg la magazinul BBMoto din Gheorghieni deoarece au un stoc mare de produse si echipamente moto de calitate. Incepator fiind, am avut nevoie de ajutorul unui consultant ce m-a ajutat cu toate indicatiile necesare si mi-a raspuns la toate intrebarile si nelamurile pe care le-am avut. Aici poti gasi tot ce ai nevoie in materie de echipament moto.
Multumesc si "Keep up the good work!"
Ionut Zama
Ionut Zama2 ani în urmă
Am fost la magazin la Gheorghieni pe data 23.04.2021și mi-a plăcut foarte mult .Sunt niște oameni super ospitalieri au răbdare sa îți arate din produsele dumnealor iti răspunde la întrebări cu amabilitate,te ajuta și îți da sfaturi .Am comandat și produse online de la magazin și la fel am primit ce mi-am dorit mărimile sunt exact cum scrie pe site și într-un timp scurt !Le mulțumesc acestor oameni profesioniști !!!
Romică Mazilu
Romică Mazilu2 ani în urmă
O experiență deosebită în magazinul BBMoto Gheorgheni. Gamă de produse foarte variată cu prețuri pentru toate "portofelele".
Personalul super profesionist, foarte amabil de la care primești cele mai bune sfaturi. Felicitări, echipa BBMoto! Recomand cu drag!
David Marcel
David Marcel3 ani în urmă
Un magazin ca si afara!Personalul foarte,foarte amabil...a 5a stea e ptr ei.Ne au suportat cam o ora si jumatate ,ne au pus la dispozitie tot ce au avut fara sa simt ca ii plictisim sau enervam.Am plecat cu sacosele pline si cu zambetul reciproc.RESPECT BBMOTO.
Victor 000
Victor 0002 ani în urmă
Prin recomandare am ajuns in sfirsit si am fost foarte incintat de asortimentul si deservirea de la acest magazin. Baieti bravo si succes mare pe viitor
Marginean Radu
Marginean Radu2 ani în urmă
Marfa de calitate si personal amabil si pregătit. Au program complet și sâmbătă, asta mi se pare super... Revin cu placere de fiecare dată.
Locații recomandate