/Bucuresti/Magazin de biciclete

BikeXpert Unirii

Bulevardul Corneliu Coposu 5, București 030167, România

BikeXpert Unirii
Magazin de biciclete
3.7
292 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J5+85 București, România
+40 21 311 3903
bikexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian c
Cristian c2 ani în urmă
Am întâlnit oameni amabili și informati, o varietate mare de articole și biciclete, chiar dacă nu toate în stoc. Felicitări!
Gabriel Iofciu
Gabriel Iofciu2 ani în urmă
pro - Magazinul este aplasat ok

contra- angajatii sunt aroganti si exista o extrema problema in comunicare .
- se duce o domnisoara cu o bicicleta modesta sa zic asea , iar ei spun ca nu repara astfel de biciclete ieftine .
-se duce aceiasi domnisoara cu o pana la roata din fata dar cu o alta bicicleta de aproximativ 7000 mii lei electrica, lasa bicicleta aici ii spun cei de acolo si vino peste 2 ore , dupa 2 ore cica te costa 50 de lei .

Las pe fiecare sa traga concluzii, prefer sa nu comentez ...

-se cer certificate verzi , anuntul este amplasat pe usa ceea ce este o discriminare extreme fata de unii clienti care oarecum au mai trecut pe la acel magazin inainte de a exista aceasta pandemie.
-am trecut personal pe la acest magazin inainte sa fie afisat pe usa acel bilet ca in aceasta unitate nu se intra fara certificat verde si mi sa cerut sa ies afara repede ca nu vor sa isi ia amenda din cauza mea , am insistat ca am nevoie de o informatie in legatura cu o piese si mi sa raspuns : NU SUNT OBLIGAT SA IES AFARA SA TE AJUT !!!

NU pot da mai putin de 1 stea si imi pare rau ptr asta ...
Ovidiu balasoiu
Ovidiu balasoiu2 ani în urmă
Magazinul/unitatea service pt biciclete are un program cam ciudat (14 - 20) și este relativ bine amplasat (bd Coposu) iar băieții sunt ok, profesioniști. Magazinul este relativ bine aprovizionat deși pt unele produse trebuue sa faci comanda online cu livrare în magazin.
Red
Red2 ani în urmă
Neprofesionisti. Pe site apar multe articole pe stoc, in magazin cand ajungi n-au de nici unele.
Update: Am comandat pe site pana la urma si produsele au fost trimise la magazinul ales. Deocamdata sunt multumit de calitatea serviciilor.
Ciocolata cu capsuni
Ciocolata cu capsuni2 ani în urmă
Am ridicat o comandă ieri din magazinul de la Unirii. Un led safety light care, după ce am ajuns acasă, am constatat că era lipit cu bandă izolatoare - aşadar stricat. Comanda mai includea și un suport de prins pe ghidon, dar ceea ce am primit era alt suport de o calitate inferioară.
Andreescu Andrei
Andreescu Andrei2 ani în urmă
0 Daca as putea. Am fost acum vreo 2 luni la ei ca sa-mi cumpar o bicicleta. Toate bune, aveam un model in gand dar cei de acolo m-au convins ca alta bicicleta e mult mai buna pentru mine. Totul ok, am mers acasa, am facut comanda. Dupa cateva zile am mers la ei sa cumpar alt produs si i-am intrebat si de comanda, aici incep problemele. 1. Comanda nu s-a confirmat, nu am primit email, nu au gasit nimic. Aici pot sa zic ok, sistemele pot da gres uneori, desync, bla bla bla. Problema este in felul urmator , cand am vorbit cu baiatul de acolo, am fost informat ca nu este o problema sa ma astepte o saptamana sau doua sa ridic bicicleta daca ajunge intainte de termen , totul ok, am zis ca o comand si am zis ca se poate rezolva nu am suma necesara disponibila imediat, ca pot sa pun diferenta sau sa merg sa ridic bicicleta cand iau salariul. Cand am mers a doua oara, mi-au spus ca nu se poate, ca apare la ei pe stoc si nu pot sa refuze clientii care vor sa cumpere pe loc biclicleta, toate informatiile primite de mine prima oara au fost incorecte. Nu consider ca este corect ca informatiile oferite de un angajat sa nu fie onorate de alti angajati, in momentul in care te prezinti in magazin ca reprezentant inseamna ca reprezinti compania pentru care lucrezi, daca oferi informatii gresite este datoria ta sa le onorezi sau sa gasesti o solutie. Am comandat ulterior bicicleta de la alt magazin, astept sa vina intr-o luna. Nu o sa mai cumpar nimic de la bike-expert si recomand sa evitati acest brand mincinos.
Adrian Iliescu
Adrian Iliescu2 ani în urmă
Niste fomisti, in adevaratul sens al cuvantului. Sambata, desi au program scurt, au si o pauza de masa de aprox o ora. Lumea vine acolo, usa se inchide. Desi sunt 3-4 oameni in magazin, nu pot sa manance pe rand :). Nu stiu cum sa te mai expedieze. Raspunsuri zeflemiste, lipsa de interes. Zici ca vand cel putin manuale de fizica cuantica. Doamne fereste sa cumperi ceva de acolo sau sa ai nevoie de service. Voiam sa cumpar o bicicleta de 2000 - 3000 euro :), asa ca isi puteau cumpara multe snitele de banii astia. In rest toate bune, am comandat deja din alta parte si cu 15% mai ieftin. Ma intreb patronul magazinului, cum ii suporta pe acesti oameni?
Ioan Chera
Ioan Chera2 ani în urmă
5 stele ca să compensez recenzia irelevantă a lui Gabriel Iofciu, care se vaită că nu e lăsat fără certificat verde. E strict problema lui că nu s-a vaccinat și încearcă să forțeze legea.

Legat de magazin, am impresii bune până acum, am bicicleta de la ei, foarte bună, am comandat mai multe piese de la ei, le-am primit, personal amabil. Nu e totul pe stoc, mai găsești ce-ți trebuie la alții, dar altfel au lucruri.
Locații recomandate