/Arges/Magazin de biciclete

Summermag.ro

Summermag.ro
Magazin de biciclete
4
13 recenzii
8 comentarii
+40 372 125 451
summermag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Corodescu
Valentin Corodescu4 ani în urmă
Prima experienta de a cumpara de pe acest website a fost cu cativa ani in urma cand am sunat la ei sa intreb de un ghiozdan pentru alergare. Mi-au spus ca il au pe stoc. Am venit in oras in cateva zile special pentru a ridica comanda. Acesta de fapt, nu mai era in stoc. Desi ma asigurasera ca este.

In 2019 am incercat din nou acest website cu gândul că au mai îmbunătățit experiența pe care o ofera. Am primit coletul cu comanda facuta dar nu era ce prezentau pe website ca este, iar unele produse erau incomplete.

Am primit intr-o miercuri coletul, iar weekend-ul acela planuisem sa ajung la munte. Am sunat la ei sa rezolvam problema. Nu au aratat niciun interes sa ma ajute sa imi rezolve situatia. Retin ca mi-au zis ca este vina producatorilor pentru descrieri si ei nu au nicio vina.

Nu mi-a placut aceasta atitudine si am returnat coletul pe banii mei. Desi nu era vina mea ca produsele primite nu corespund cu descrierea de pe website. Daca aratau un pic de interes sa imi rezolve problema, poate situatia era altfel.

Stati departe de summermag.ro si wintermag.ro (sunt unul și același lucru). Nu neaparat din cauza experientei mele de mai sus cu ei, mai mult pentru ca cenzureaza recenziile pe website-ul lor. Am lasat un review de o stea produselor respective care nu corespund cu descrierea. Nici dupa 2 saptamani această recenzie nu a aparut.

Sa nu va lasati impresionati de recenziile de 5 stele pe care le gasiti pe website-urile lor. Presupun ca majoritatea sunt de la prietenii lor si sunt manipulatorii, chiar mincinoase.
If
If4 ani în urmă
Pentru a va castiga respectul pe online, actualizati-va existenta stocurilor, mai ales dupa ce sunteti sesizati, fiindca cu ,,poate gasiti altceva la noi'', nu-i in regula.
Vlad Ciofiac
Vlad Ciofiac7 ani în urmă
(Tradus de Google) Magazin online. Puteți încerca produsul înainte de a-l cumpăra. Asistență foarte frumoasă.

(Original)
Online shop. You can try the product before you buy it. Very nice assistance.
Octavian
Octavian10 ani în urmă
Imi place acest magazin online de articole de vara! Site-ul este usor de folosit, echipa este prietenoasa, gasesti mereu produse la promotie, iar comenzile se fac foarte rapid si usor! Recomand!
Georgiana Blaj
Georgiana Blaj10 ani în urmă
Imi place. Ar fi si mai bine daca ati avea o gama mai variata de produse/ branduri. In rest, keep up the good work.
Ovc Gfd
Ovc Gfd2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de interactiunea avuta cu acest magazin! Preturi excelente, personal prompt ! Mult succes in continuare, pe mine deja m-ati castigat de client !
Andrei Victor Bădică
Andrei Victor Bădică2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere 👍🙏🤝👏💪
Eckedu
Eckedu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Aștept mai mult de 2 săptămâni să-mi spună că produsul meu nu mai este disponibil. LAUGH OUT LOUD. Nu este un magazin de încredere.

(Original)
Waiting more than 2 weeks for them to tell me that my product ain't available anymore. LOL. Not a trustful shop.
Locații recomandate