/Timis/Macelarie

Magazin Comtim

Strada Polonă Numărul 4, Timișoara 300523, România

Magazin Comtim
Macelarie
4.4
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P49X+MH Timișoara, România
+40 256 400 424
comtim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Codruta Mihailovici
Codruta Mihailovici2 ani în urmă
Am comandat de Black Friday un sfert de porc de la acest producător, prin eMag, și am fost foarte mulțumiți. Carne gustoasă, proaspătă, livrată în condiții impecabile. Toate preparatele pregătite au fost excelente. Nota 10. Mulțumim!
Gabriel Bogdan Negomireanu
Gabriel Bogdan Negomireanu2 ani în urmă
Cam aglomerat ,la ora 12.Dar sprovizionat bine .Preturile sunt normale ,nu mai mici ,dar totul proaspat
Alina-Mihaela C.
Alina-Mihaela C.2 ani în urmă
Bine aprovizionat cu carne proaspata.
Dan
Dan2 ani în urmă
Cu parere de rau, acord un review negativ. Scaricica marinata cumparata sambata din Auchan Coresi a fost aruncata astazi dupa ce am constatat ca are un gust de stricat, desi termenul de valabilitate era 02.11.2021!!! Am simtit un miros ciudat cand am desfacut ambalajul si am crezut ca nu o sa se mai simta dupa ce le scot din cupor. Au stat aprox 1,5 ore in cuptor, cand am luat prima gura am constatat ca a ramas acel gust ciudat si a trebuit sa le arunc. Cumpar produsele d-voastra saptamanal, scaricica, falcute, etc, este prima data cand patesc asa ceva. Nu stiu daca este problema d-voastra sau a magazinului dar nici nu ma intereseaza, cand colaborati cu cineva, va asumati si bune si rele. Cu parere de rau dar voi ocoli produsele d-voatra de acum in colo, nu risc sa imi imbolnavesc copiii!
Alina Stoianovici
Alina Stoianovici2 ani în urmă
A fost ok .prețuri bune 👍👍
Produse bune .
Adriano Purcaru
Adriano Purcaru2 ani în urmă
Este de toate si e proaspata si personalul se comporta foarte frumossi le multumesc pentru comportament si igena pe primu plan bravo sa continuie tot asa va multumesc
Iolin oprea
Iolin oprea2 ani în urmă
Magazin in curs de renovare , frumos . Produse super . Un angajat pe nume DANI efectiv URLA prin magazin de parca ar fii in padure.....a vorbit urat cu o doamna care intreba-se despre un anumit produs.....
Iulian Mihalcea
Iulian Mihalcea2 ani în urmă
Nu am găsit produsele cautate: jambon crud cu os, table piept crud fără os, mușchiuleț! Interesant la Kaufland găsești mușchiulet porc crud aproape tot timpul și cred că ei iau carcasele de porc de la Comtim! De fapt nu știu de ce se scrie mag. Comtim din moment ce Comtim-ul s-a desființat? Comtimul a fost un brend de care actualii patroni cred că se folosesc în mod ilegal!
Locații recomandate