/Galati/Macelarie

Tapu Carpatin

Strada Brăilei 205, Galați, România

Tapu Carpatin
Macelarie
3.9
409 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C274+9H Galați, România
+40 727 734 210
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 6–15
Duminică: 6–14
Scrie o recenzie
Diaspora123 zile în urmă
Tot ce am cumparat de acolo e contrafăcut si expirat nu ṣtiu de cate ori ! Ăṣtia trebuiesc desființați,închiṣi ṣi aruncat cheia! Toba,micii,salam de sibiu..... nimic nu e bun acolo! Mi.au iesit bube pe gât la spate.Futuvă-n gură de hahalere ce sunteți! Omorãți lumea.
Mario Mario Hanghiuc
Mario Mario Hanghiuc2 ani în urmă
A luat azi sotia pulpa de porc din vitrina, si a rugat-o pe vanzatoare sa ii toace pe loc carnea, acasa surpriza : era plina de oase marunte, maine o sa vin la prima ora sa lamuresc situatia, nu este normal asa ceva, dăm la copii sa manance gunoaiele lor, mereu cand rog vanzatoarea sa toace carne face figuri, pentru ce mai au atunci tocator, sa isi bata joc de oameni?
Andreea Chirnoaga
Andreea Chirnoaga2 ani în urmă
Mi-a plăcut ca au introdus POS nu îmi place ca nu găsești toate tipurile de carne. Per total e ok
Sofia Toader
Sofia Toader2 ani în urmă
Magazinul e bine aprovizionat, dar unii angajați vorbesc foarte urat cu clienții.
Aurelian Moldoveanu
Aurelian Moldoveanu2 ani în urmă
Un magazin alimentar cu multe și diversificate produse, de la carne de vită, porc, pui, la produse de cofetărie, cu prețuri mai mult decât acceptabile.
Mariana Diaconu
Mariana Diaconu2 ani în urmă
Imi pare rau sa o spun ,dar astazi am cumparat scarita si costite proaspete de la ei si cand le.am pus la cuptor ...😞😞☹☹au scos un miros de vier ...de nu se putea sta in bucatarie ...nu prea fac cumparaturi de la ei ...(tot auzind ca nu sunt asa ok )..dar am zis de data asta poate nu se va mai intampla ,acum am pregatit o tava cu cartofi si scarita la cuptor ...ptr caini si pisici..😀😀😀😀🙄🙄😏😏
Luminita stoicescu
Luminita stoicescu2 ani în urmă
Produse variate, relativ proaspete. Uneori miroase excesiv a Clor când intri, ceea ce te face sa te întrebi daca se dorește sa se mascheze mirosul sau nu. Și de ce ar face asta. Ca dacă e vorba doar de curățenie sau dezinfecție, sunt produse specifice industriei alimentare, care nu deranjează clienții sau angajații.
Stefan Bibirig
Stefan Bibirig2 ani în urmă
Am facut comanda de un tort de 4 kg respectiv 5 kg pentru data de 17 si surpriza, pe tort in loc sa fie scris numele celei ce inplinea 18 ani a fost scris un alt nume... Doamna ce mi la inpachetat a vazut greseala si a scris pe acel fondant cu MARCARUL NECRU numele corect... La servirea tortului am gasit ditamai betisorul... Dovada
Carmen Botezatu
Carmen Botezatu2 ani în urmă
Nu sunt mulțumită de faptul ca Îți baga pe gat acele pungi de 0.50 bani. Iti ia si 0.60 bani pt a rotunji suma. Dacă faci cumpărături, mai multe produse* de ex.10 produse, numai pungile costa 5 lei. Nu este corect. Sa se introducă pungi ecologice de 0.10 bani ca și în marile magazine.
Locații recomandate