/Bucuresti/Macelarie

Macelaria Peris - Piata Crangasi

bloc 21, Calea Crângași nr 27, București 060334, România

Macelaria Peris - Piata Crangasi
Macelarie
3.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F332+76 București, România
carnedeperis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florentina Oajă
Florentina Oajă2 ani în urmă
Am cumpărat astăzi carne de la magazinul din piața Crângași.Personalul lasă de dorit, domnul care servea mai în vârstă foarte iritat dacă am mai cerut ceva și vorbea restit.Nu se compară cu personalul celălalt de la magazinul unde sa închis de lângă sectia de poliție.Păcat degeaba aveti marfă bună dacă goniți clienții
Coni Rama
Coni Rama2 ani în urmă
Am cumparat carne din acest magazin din Crangasi de cand s-a deschis. O locatie buna, cu "vad" bun, langa Piata Crangasi. De ce l-ati desfiintat? Era sigurul magazin cu carne "de-a noastra" cu gust bun si la preturi acceptabile. Imi pare rau! Poate va razganditi si il redeschideti.
Claudia Georgiana Vulpe
Claudia Georgiana Vulpe4 ani în urmă
Pe internet este program de la ora 7:30 si pe usa magazinului este program de 08:00 remediati problema ca nu este normal sa astepte omul o jumătate de oră din greselile dumneavoastră.
Dan S
Dan S2 ani în urmă
Am fost recent in acest magazin. Produsele sunt foarte bine prezentate in vitrine curate si aerisite, preturile fiind decente. Am cumparat pentru prima data mici de la Peris. Sunt foarte bine prezentati, au mai multe feluri de mici, in functie de preferinte. Am cumparat mici din carne de porc-vita-oaie. Am constatat ca sunt excelenti! Personalul este foarte amabil si activ. Recomand acest magazin.
Stanescu Adriana Gratielina
Stanescu Adriana Gratielina2 ani în urmă
Bună ziua! Sunt client vechi și fidel al acestei unități. Totul ok, până astăzi când am vrut să cumpăr piept și la cântar... stai că i fleică... clar era piept, dar ce să zici dacă tu ceri ceva, te servește de acolo și ....nu am mai cumpărat, și nici caserolele de mici nu le mai cumpărăm dacă nu i promite am mamei că vin cu mici. Plus că aglomerație mare de personal, care se împiedica unul de celălalt...vorbesc de ziua de astăzi.. ..
Ivanov Stefan
Ivanov Stefan2 ani în urmă
Carne foarte buna, nu am avut nici o problema pana acum
Anca Petre
Anca Petre2 ani în urmă
Am așteptat o ora la usa ca să bage marfa,în timpul programului.
Crissa Toma
Crissa Toma2 ani în urmă
A fost desfiintat - asta aprea astazi in geam.
Locații recomandate