/Botosani/Macelarie

Piața Viilor

Strada Vârnav 26, Botoșani 710166, România

Piața Viilor
Macelarie
4
904 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMR2+X6 Botoșani, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 6–20
Duminică: 6–14
Scrie o recenzie
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
■ 8 ianuarie 2022. Deși numărul de vânzători este mai scăzut, probabil datorită Sărbătorilor de iarnă, atât pe stil nou cât și pe stil vechi cu un mic efort se pot găsi mărfuri interesante la un preț acceptabil. Descoperirea zilei pentru subsemnatul a fost un mic magazin tip asociație familială de unde am putut găsi produse lactate având un gust pe care îl credeam uitat: smântână cum este aceea strânsă de pe oala cu lapte acru, dulce- acrișoară, brânza scoaptă de vacă, cu un gust foarte bun și caș de vacă. Foarte corecți cei doi vânzători au dat restul până la ultimul bănuț. Aveau ouă de la găini de la țară, deocamdată nu am cumpărat dar voi încerca. Imediat la intrarea din piață este un chioșc cu legume și fructe având o vânzător deosebit de priceput; am cumpărat roșii convenabile ca preț și cu aroma bună, ardei și struguri negri foarte buni. Lacto Solomonescu mi-a oferit telemea proaspătă de vacă și brânză de vaci dietetică. Verdețurile, gen mărar pătrunjel probabil provin de la aceeași sursă deși se găsesc la mai mulți vânzători.
■ Ce mi-a mai atras atenția: un mic chioșc cu obiecte pentru mers la cimitir, foarte diverse, de o calitate și un preț acceptabile. Eu am cumpărat două lumânări tip pahar mic din parafină albă la 2 RON bucata și o brichetă transparentă la 1,5 RON. De acum nu mai este nevoie să trec pe la supermarket atunci când merg să aprind o lumânare la cimitir. La florărie buchetele de imortele sunt frumoase și marișoare la un preț de 15 RON.
Postări mai vechi:
■ Se poate gasi o varză murata pe cinste în piață și de asemenea zarzavaturi la borcan foarte bune. Pentru aceasta astăzi avem 5 stele.
Florin Zamfirache
Florin Zamfirache2 ani în urmă
Este Ok.Bani sa ai.Sunt de toate.
Onofrei sebastian eugen
Onofrei sebastian eugen2 ani în urmă
Găsești de toate, dar produsele sunt scumpe față de Piața Mare.
Ioan onutu
Ioan onutu2 ani în urmă
Modern, bine aprovizionat, preturile mai scumpe ca în piață mare.
Florin Zaborila
Florin Zaborila2 ani în urmă
Decat sa merg intr-un hipermarket, gen Carrfour sau Kafland(straine) prefer sa merg in piata sa cumpar produse naturale sau cum se spune mai nou,, bio" de la romani.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
O piata foarte mica.....dar utila in cartier
Alin Soptea
Alin Soptea2 ani în urmă
Găsești aproape tot ce ai nevoie:fructe,legume, pâine, carne și preparate din carne.Poti servi și o cafea la intrare la tonomat.Pe deasupra e și curat și liniște, nu ca în piata mare.
Alexandru R
Alexandru R2 ani în urmă
O piata de cartier bună!
Locații recomandate