/Teleorman/Oftalmolog

Oftalmolog în Teleorman

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Teleorman este un județ din România, situat în Muntenia. Reședința sa de județ este Alexandria. Teleorman este un județ situat în sudul țării, în mijlocul Câmpiei Române, se numără printre județele mijlocii ca întindere.

Județul numără trei municipalități, două orașe și 93 de comune.

Se învecinează cu județele Olt, Dâmbovița, Argeș și Giurgiu. Județul Teleorman este situat la granița cu Bulgaria, la nord de Dunăre. La sud se mărginește cu fluviul Dunărea – limita naturală dintre România și Bulgaria.

Județul Teleorman cuprinde o parte din Câmpia Română dar și lunca Dunării. Clima din județ este una temperat continentală, este specifică etajului climatic moderat de câmpie sudică.