/Gorj/Farmacie

Farmacie în Gorj

O farmacie este un loc la fel de important ca și un spital sau alte locuri unde se garantează sănătatea publică. Farmaciștii și preparatorii de aici dau cele mai calitative sfaturi, dar știu și cum să asculte cu profesionalism și răbdare toți pacienții care au nevoie de sfaturi.

O farmacie este locul unde se îndreaptă în mod natural o persoană care a consultat un medic și care a primit o rețetă. Dar nu numai! Farmacia este și un loc unde se pot cumpăra și produse de înfrumusețare, lucruri pentru bebeluși sau copii mai mici sau alte accesorii.

Sănătatea este un lucru esențial. Farmaciștii știu bine asta. Au deci un rol primordial de sfătuire, ascultând atent pacienții atunci când au nevoie de asta.

Gorj este un județ din România situat în Oltenia, în partea de sud a țării. Reședința sa este municipiul Târgu Jiu. Județul este situat pe cursul râului Jiu. Este limitat de județele Dolj la sud-est, de Mehedinți la sud-vest, de Caraș-Severin la nord-vest, de Hunedoara la nord și de Vâlcea la est.

Relieful din județul Gorj este extrem de variat și se poate diviza în trei unități fizico-geografice și anume Carpații Meridionali, Subcarpații Getici și dealurile sudice. Județul Gorj este bogat în ape subterane. Apele minerale apar la Săcelu și sunt folosite pentru băi.

Clima de pe teritoriul județului Gorj este temperat continentală moderată cu influnțe mediteraneene.