/Galati/Scoala

Scoala în Galati

Oamenii au mai multe posibilități atunci când vine vorba despre a se realiza în viață: unii pot deveni cântăreți când au fost descoperiți la un casting, jucători profesioniști de fotbal după ce au trecut prin probe riguroase sau dansatori profesioniști după ani de antrenament. Dar, pentru majoritatea persoanelor destinul este corelat de parcursul de la școală.

Școala este prima ocazie structurată pentru copii de a lega unele relații de prietenie, dar și de a învăța anumite valori, morală și mijloace de a rezolva probleme. Cu cât vor învăța mai mult și mai bine la școală, cu atât vor câștiga mai multe competențe.

Frecventarea școlii este un lucru care ne ajută să învățăm cine suntem, în cine credem și ce rol jucăm în această lume.

Galați este un județ din Moldova, România. Județul Galați face parte din Euroregiunea Dunării de Jos. Este alcătuit din două municipii, 2 orașe și 61 de comune. Galați ocupă un procent de 1,9% din teritoriul României.

Este situat în partea central-estică a țării și se înscrie în aria județelor pericarpatice-dunărene, situat fiind în cea mai sudică parte a Moldovei, la confluența a trei ape curgătoare mari: Siret, Dunăre și Prut. La nord județul Galați se mărginește cu județul Vaslui, la est Prutul formează o graniță naturală cu Republica Moldova și la sud Dunărea stabilește limita cu județul Tulcea.

Clima este continentală.