/Sibiu/Librarie

Librăria Jovis.ro

Calea Dumbrăvii nr.18, Sibiu 550324, România

Librăria Jovis.ro
Librarie
4.9
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QX+CV Sibiu, România
+40 722 940 581
jovis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angelica Roman
Angelica Roman2 ani în urmă
Am cautat anumite cărți online și le am găsit la aceasta librarie virtuala. Bonus a fost faptul ca au ajuns foarte repede_ a doua zi, la 300 de km.
Ciulill
Ciulill2 ani în urmă
Cărți de calitate din diferite domenii, unele din ele conțin informatii rare, foarte interesante! Serviciu de livrare este de calitate și prompt.
Olareanu Carmen
Olareanu Carmen2 ani în urmă
Libraria unde gasesti toate cartile dorite, chiar daca nu sunt pe raft, in cateva zile le gasesti pe raftul de acasa! Daca nu sti numele cartii... doar despre ce doresti sa citesti, vei gasi un indrumator bun!
Ghio Floarea
Ghio Floarea2 ani în urmă
Ofertă de carte bogată pe domeniul spiritual. Servicii prompte Unele cărți ce nu erau în librărie au fost aduse pe comandă rapid și eficient
Petrariu
Petrariu2 ani în urmă
Am cautat o carte cel putin jumatate de an ( Pielea de dr. Yael Adler ) si acum cateva zile am dat peste aceasta librarie, unde am si gasit-o. Am comandat cartea ,necrezand ca voi intra in posesia ei....si surpriza ...a ajuns la mine. Pe 30 am comandat-o ,iar a doua zi a ajuns. Multumesc !
Badiu Rodica
Badiu Rodica2 ani în urmă
Angajaţii sunt foarte amabili şi promţi, cărţile foarte bine întreţinute, iar livrarea se face impecabil chiar dacă te afli în celălalt capăt al ţarii.
ION Ionescu
ION Ionescu2 ani în urmă
Are o selectie excelenta de carti spirituale iar proprietarul a fost binevoitor in a aduce noi titluri, care ma interesau si le.as fi gasit mai greu pe cont propriu.
Constantin corneliu stanciu
Constantin corneliu stanciu2 ani în urmă
Recomand cu caldura. Personal amabil, livrare rapida, preturi corecte, paleta serioasa de carti, adevarat imbold pentru lectura...
Locații recomandate