/Sibiu/Librarie

Habitus Bookstore

Piața Mică 4, Sibiu 550182, România

Habitus Bookstore
Librarie
4.8
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W2+VG Sibiu, România
+40 269 250 383
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Roxana
Raluca Roxana5 ani în urmă
Un loc in care nu ai cum sa nu te simti bine. Aici se gasesc carti pt toate gusturilr si exista posibilitatea sa serviti o cafea/ ceai in timp ce puteti citi o carte interesanta acompaniata de o muzica relaxanta in surdina. La Habitus au loc si conferinte si se pot vedea si filme. Un loc excelent in care te poti relaxa si dezvolta frumos
Adrian Panaite
Adrian Panaite5 ani în urmă
Librărie elegantă în centrul Sibiului. Cărțile sunt foarte bine repartizate pe categorii.De asemenea, aici se organizează întâlniri literare. Se pot procura și alte tipuri de produse, ca de exemplu ceaiuri foarte bune și aromate. Prețurile cărților pot părea puțin scumpe, dar se compensează prin calitatea și aspectul cărților. Recomand cu toată încrederea acest loc iubitorilor de carte și nu numai.
Costel Tanasescu
Costel Tanasescu5 ani în urmă
Locul ideal pentru iubitorii de cărți, atât locația care este una plăcută cât și personalul librăriei este impecabil. Nota 10 cu felicitări. Recomand cu mare drag.
Mihaela Mareci
Mihaela Mareci6 ani în urmă
O librarie primitoare, calda si in acelasi timp foarte intima. M-am simtit ca si cum as fi fost acasa la niste prieteni!
Árpád Lukács
Árpád Lukács6 ani în urmă
Este un loc plăcut, unde timpul trece pe neobservate:poți 📖 citi sau cumpăra cărți 📚, oferta e bună. Interiorul e deosebit.
Marian Murgu
Marian Murgu6 ani în urmă
Atmosfera plăcută, cu o oferă foarte variată, cărți, jocuri, ceai... Fain!
Christian Kast
Christian Kast6 ani în urmă
Un loc boem, apreciez foarte mult filmele care sunt proiectate aici.
Madalina Dima
Madalina Dima8 ani în urmă
Dorind neapărat să îmi procur un anume titlu, nu am realizat că librăria se închisese de 5 minute. Pe scări m-am întâlnit cu niște doamne drăguțe care m-au sfătuit să încerc, de vreme ce încă mai erau persoane înăuntru.
Odată ajunsă acolo, mi s-a comunicat că librăria tocmai ce s-a închis. Nu mare mi-a fost mirarea când am remarcat, la ieșire, un grup de 4-5 străini care se îndreptau și ei spre librărie. Mă așteptam ca și aceștia să fie informați (ce e drept, pe un ton deosebit de politicos) că librăria s-a închis, urmând să facă cale întoarsă.
Lucru care nu s-a întâmplat: nu se cade să admonestezi niște străini odată ajunși în Carpathian Garden! Iar românii nu acum să se dezică de la faptul că nu citesc, iar aceia puțini care mai pășesc într-o librărie, de fapt sunt niște gură-cască întârziați!
Locații recomandate