/Prahova/Librarie

Librăria Humanitas

Piața Victoriei 3, Ploiești, România

Librăria Humanitas
Librarie
4.5
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RG+43 Ploiești, România
+40 733 669 353
humanitas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Mircea Pavel
Mircea Pavel2 ani în urmă
Ceva care îți dă siguranță că ajungi în siguranță unde doreși
Costin Eugen B
Costin Eugen B2 ani în urmă
Între cărți nu poți să nu te simți excepțional. *****
Raluca badicu
Raluca badicu4 ani în urmă
Librăria noastră preferată. Poti sta pe bancheta special amenajată sa răsfoiește cărțile de care esti interesat. Doamnele sunt foarte amabile si promte. Băiețelul meu de 5 ani ,imi spune ,cand ajungem in zona ,sa intram,sa mai luam o carte 😉😊
Marius mocanu
Marius mocanu4 ani în urmă
Se poate și mai bine. Încă-s multe cărți scumpe și cu informațiile cam telegrafice, iar la așa eveniment organizat mă așteptam să găsesc ceva din Petre Ispirescu cu basmele românilor, poezie din Eminescu și alte lucrări marcate ale unor oameni de excepție din literatura română care au avut contribuții și în plan universal. Înțeleg că trăim vremuri moderne, dar ștergerea memoriei unei Națiuni reprezintă un lucru grav..
Andreea Tilina
Andreea Tilina5 ani în urmă
Faptul ca exista o librarie serioasa in centrul Ploiestiului contrasteaza cu magazinele care ocupa spatii generoase si vand produse no name . Din pacate , libraria Humanitas e mica, nu exista suficient spatiu pentru expunera cartilor. Este singurul loc de unde se pot achizitiona suveniruri si deci merita sa fie vizitata de turisti. Personalul te poate ajuta la gasirea cartilor dorite in multitudinea de volume . Se pot cumpara felicitari, CD-uri , DVD-uri si mici cadouri interesante. Ofertele de discount incurajeaza cumpararea de carti.
Carlos-Cristian Radan
Carlos-Cristian Radan5 ani în urmă
Gașesti absolut ce titlu vrei!
Cristina Pop
Cristina Pop2 ani în urmă
Gasesc intotdeauna cartile pe care le caut, iar personalul este mereu amabil. Spatiul de vanzare este, insa, destul de mic. Revin, cu drag, intotdeauna!
Emilia Georgescu
Emilia Georgescu2 ani în urmă
Libraria are o multime de carti , frumoase si interesante. Sunt multe oferte de pret mai mic.Doamna care ne raspunde la intrebarile despre carti este prompta si bine informata. Am cumparat" Biblioteca de pe luna", frumoasa carte 💌. Merita de vazut, câta diversitate de carti, de culori.....
Locații recomandate