/Iasi/Librarie

Cărtureşti Iaşi

Strada Palas 7A, Iași 700259, România

Cărtureşti Iaşi
Librarie
4.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+8W Iași, România
+40 734 554 439
carturesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Gabriel Pană
Gabriel Pană2 ani în urmă
Ați ridicat prețurile la jocurile de socializare în ultimul hal, prefer să le comand prin intermediul altor companii..
Cosmina Ioana Curteanu
Cosmina Ioana Curteanu2 ani în urmă
Un număr impresionant de cărți și de oameni. Ce e drept, online poți găsi prețuri mai mici, dar în magazin de multe ori sunt reduceri speciale.(ex: 2 cărți și a treia gratis de la editura X, reducere pe care nu o găsești și online). Merită vizitat.
Delia L.
Delia L.2 ani în urmă
Una dintre cele mai frumoase, elegante si complexe librarii din Iasi.
Revin mereu cu placere si mai tot timpul reusesc sa ma surprinda cu produse noi.
Situata in centrul orasului, are doua intrari - una din interiorul mallului Palas si cealalta de pe esplanada Teatrului Luceafarul. O oaza de liniste, poti savura un ceai aromat parcurgand paginile cartilor alese.
Personalul este foarte bine pregatit si e mereu dispus sa ajute clientul, atat cu lamuriri cu privire la ce cauta, cat si cu diverse sugestii.
Este un loc minunat pe care il recomand cu mare caldura
Catalina Stan
Catalina Stan2 ani în urmă
Un loc ce vine in intampinarea educatiei noastre si a copiilor nostri nu are nevoie de un CurCuBau care sa le spele mintile micutilor nostri. Da, LGBT, aceasta categorie de scrieri ocupa pe rafturile librariei un loc de cinste, la vedere... aceasta ramura a literaturii, scrisa cu majuscule colorate, atrage atentia copiilor liberi sa le rasfoiasca, liberi sa se arunce in cursa cutiei Pandorei. Acest pericol care poate deforma perceptia realitatii, si poate dirija mintile fragede in directii gresite , te ntampina cu mireasma culorilor curcubeului de la intrare, in semn de bun venit. Locul acelor carti nu e in librariile vizitate de copii, mai ales la loc de cinste. Daca le doriti totusi in librariile dumneavoastra, ascundeti-le intr-un colt discret... da, da, acolo unde ati ascuns cartile religioase... poate nu strica sa faceti rocada.
Ramona Deea
Ramona Deea2 ani în urmă
Cărturărești este o locație foarte primitoare, cu cărți pe alese, de la cele mai noi până la clasice, cu accesorii și idei de cadouri sau de răsfăț propriu dintre cele mai inedite, cu o diversitate de boardgame-uri pe alese și multe alte recomandări mereu captivante. 💚
Bianca Manole
Bianca Manole2 ani în urmă
Un mediu relaxant caracteristic locatiei…carti ,cafea si lumanari parfumate sunt cele 3 lucruri pentru care le trec lunar pragul.
Anca Maria Lacatusu
Anca Maria Lacatusu2 ani în urmă
Superba atmosfera, sute de idei de cadouri pentru toate vârstele și angajați care au făcut mai mult decât era nevoie doar ca sa ma ajute. Abia aștept sa revin. 😊
Lucian Sandoiu
Lucian Sandoiu2 ani în urmă
Am cumparat trei carti bune. Personalul foarte amabil. Recomand.
Locații recomandate