/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kino Med

Strada Valeriu Braniște 37, București 030167, România

Kino Med
Kinetoterapeut
5
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JF+2J București, România
+40 31 405 5222
kinomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina-Gabriela Tudor
Alina-Gabriela Tudor2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta clinica de recuperare, unde am urmat un tratament de 10 sedinte cu Care therapy si kinetoterapie impreuna cu Sebastian. Am avut o experienta pozitiva care nu mi-a îmbunătățit doar starea fizica, dar m-a ajutat sa imi schimb modul de a gandi pentru a adopta un stil de viata mai sanatos.
Rares Prundus
Rares Prundus2 ani în urmă
O echipa geniala! Mama mea a mers la clinica cu dureri de spate datorita unei hernii de disc in faza incipienta, a facut terapie cu Care Therapy si a devenit functionala in cateva zile. Multumesc Echipei KinoMed!
Lucas accounts
Lucas accounts2 ani în urmă
Cand ajungi la o clinica de recuperare , nu ajungi in cele mai bune momente ale vietii tale. Ca ai dureri, ai probleme, ai blocaje care nu te lasa sa iti desfasori activitatea cotidiana. Dupa prima sedinta am descoperit ca spatele meu are o pozitie care nu se lasa cu dureri, parca aveam aripi . Locatia e moderna, curatenia exemplara, energia locului e magica. Asta pentru ca e data de niste oameni care isi fac meseria cu bucurie si cu profesionalism, cu daruire si cu un zambet pe care nu se opresc sa ti-l daruiasca pe tot parcursul programului. Inca de la intrare ( receptie ) esti intampinat cu profesionalism si cu o mina destinsa .
Aparatura de ultima generatie insoteste experienta umana si formeaza impreuna acel CEVA de care ai nevoie ca sa scapi de probleme medicale pentru care ai venit.
Nu pot recomanda pe cineva anume, pentru ca eu am lucrat cu toti , fizioterapeuti si kinetoterapeuti si mi-au placut in aceeasi masura .
Continui sedintele si l-am adus si pe nepotul meu ( 15 ani) care va incepe sesiunile de kineto-fitnes, despre care voi scrie dupa ce o sa ii vad evolutia.
Cristina T93
Cristina T932 ani în urmă
Recomand cu incredere Kino Med. Clinica este dotata cu aparatura moderna, echipa este mereu cu zambetul pe buze si gata sa te ajute. Am venit si vin in continuare cu placere la sedintele de kinetoterapie si fizioterapie. O recomand pe Carolina (terapeuta mea): este o persoana dedicata, isi face meseria cu placere si cauta mereu cele mai bune si potrivite solutii pentru a avea o recuperare cat mai usoara. Am venit la clinica dupa o operatie a unei fracturi de grad IV a capului radial in urma careia m-am ales cu o proteza. Progresul de pana acum este foarte bun si vin in continuare cu drag pana la recuperarea completa (fingers crossed). Il recomand si pe dl dr Rata care m-a monitorizat postoperator: este o persoana empatica si profesionista, care mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a dat incredere ca voi avea o recuperare foarte buna.
GreenZone GreenZone
GreenZone GreenZone2 ani în urmă
Diagnostic:FRACTURA MALEOLA PERONIERA FARA DEPLASARE
Dupa 6 saptamani am pus piciorul jos fara orteza ,deplasarea era anevoioasa,dureroasa si cu inflamatii dupa plimbari !
Mentionez ca de la 2-3 saptamani ,de la accidentare, ma jucam cu benzile elastice si faceam miscari ale labei piciorului,etc. si multe altele :)) pentru o recuperare "super-omeneasca" tip "Super-Cîțu"!Cert este ca ajutorul de specialitate este cel mai bun si cea mai buna modalitate de inzdravenire,rapida sau lenta ,in functie de fiecare persoana in parte!
Eu am gasit aceasta cale la Kino Med,loc frumos cu oameni frumosi ,profesionisti si dedicati dar mai ales cu aparatura sofisticata si dedicata recuperarii la nivelul secolului XXI....de fapt de asta am avut nevoie si asta am primit si primesc...recuperarea continuua:))..acum am 8 saptamani de la accident merg aproape normal ,durerea a disparut,elasticitatea a revenit...Astept cu interes Nivelul 2 al recuperarii,tot la Kino Med..... si sa pot alerga:)))!!!
Mrc Mrc
Mrc Mrc2 ani în urmă
Recomand cu încredere Kino Med . Clinica este dotată cu aparatură modernă, echipa este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să te ajute. Victor Guțu și Panaete Alice sunt doua persoane care mi-au intrat la suflet, profesioniști!!!!
Bianca Barbulescu
Bianca Barbulescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere Kino Med.Practicand,de exemplu...un sport atât de complex precum tenisul de camp,ai nevoie de o recuperare pe măsura unde sigur Kino Med este alegerea perfectă,seriozitate , profesionalism si personal foarte implicat !!😊 Masajul pe care îl face Alice este foarte benefic pentru mine
Manuela gogu
Manuela gogu2 ani în urmă
O echipa excelenta și un spațiu pe măsura. Foarte riguroși in ceea ce fac, însă totodata prietenosi. Îl recomand in mod deosebit pe Victor! Încercați terapia manuala :) best in town!
Locații recomandate