/Bacau/Kinetoterapeut

Cătălin Vasile Kinetoterapeut

Strada Nicolae Bălcescu nr. 1, Bacău 600050, România

Cătălin Vasile Kinetoterapeut
Kinetoterapeut
5
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW86+6F Bacău, România
+40 757 737 121
kinetoterapiebacau.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Alecs Andrei Matei
Alecs Andrei Matei2 ani în urmă
Am ajuns la Catalin fara sa am o problema anume, la inceputul verii, de atunci merg aproape saptamanal la sedinte de intretinere. Am descoperit un adevarat profesionist, care ori de cate ori intram la sedinta cu o durere mica in anumite zone ale corpului ieseam de acolo fara durere.

Recomand cu incredere!

Pe langa faptul ca este un profesionist am descoperit ca este si un om deosebit!
Lucian Gorovei
Lucian Gorovei2 ani în urmă
Cătălin este un kinetoterapeut profesionist: serios, punctual, implicat. Am ajuns la el cu dureri de umăr care nu cedau nici la medicație. După prima ședință durerile s-au estompat, iar după câteva ședințe durerile au dispărut, rămânând doar o jena minora. Mulțumesc mult.
Bianca G
Bianca G2 ani în urmă
Un om pasionat de meseria sa, care da dovada de multa rabdare si pricepere in ceea ce face si care este dispus sa explice si sa discute cu pacientul pentru a-l face sa inteleaga despre ce este vorba - un adevarat profesionist in adevaratul sens al cuvântului. Recomand cu mare drag :)
Lidia Sabau
Lidia Sabau2 ani în urmă
Când kinetoterapia este pasiune, iar pasiunea este artă, întâlnești MAESTRUL. Felicitări pentru dăruire, consecvență, empatie și determinare!
Florin Aghion
Florin Aghion2 ani în urmă
Un baiat serios, care-si face treaba cum trebuie, am fost foarte mulțumit de serviciile lui, isi merita toți banii!
Dragos Horhocea
Dragos Horhocea2 ani în urmă
Dupa concursul de MTB - XC Maraton Bacau am apelat la serviciile kinetoterapeutului Catalin Vasile care, intamplator, se afla la fata locului. Am avut probleme cu umarul in urma unei cazaturi si pot sa spun ca doar dupa o sedinta ma simt exceptional. Multumesc Catalin! Promit sa povestesc despre energia ta pozitiva!
Elena Cada
Elena Cada2 ani în urmă
Despre ,, Yumeiho " ....este wooooow ....recomand din propria experienta aceasta tehnica japoneza pe care eu am descoperit- o si de care nu ma mai las ....Dupa prima sedinta , deja spatele meu era ca altadata si mai si radiam de fericire ! Meritul ii apartine si kinetoterapeutului , Catalin Vasile , care este la superlativ : talentat si serios !
GABRIEL C
GABRIEL C2 ani în urmă
Am ajuns la Catalin intamplator, la recomandarea unui prieten, dupa doar 4 sedinte, mainile lui Catalin au reusit sa rezolve o problema ce ma deranja de ani de zile. Am trecut pragul multor cabinete, proceduri si aparate dar, din pacate, disconfortul si durerea erau tot acolo, Catalin in schimb a reusit sa ma elibereze de durere.
Recomand cu încredere!
Locații recomandate