/Arad/Kinetoterapeut

CENTRUL MEDICAL LIAD S.R.L.

Bulevardul Nicolae Titulescu 336, Arad, România

CENTRUL MEDICAL LIAD S.R.L.
Kinetoterapeut
3.4
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58FX+53 Arad, România
+40 257 219 479
saptamanamedicala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–19
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Neprofesionalism, suni sa faci o programare si ti se spune sa suni in urmatoarea saptamana, lunea....urmatoarea saptamana cand suni, ti se spune ca deja ii plina saptamana, dar nici nu fac programari pe doua saptamani, daca tot sunt cereri. Am patit sa sun la mijlocul lunii, sa-mi spuna sa sun urmatoarea luna in data de 1, si cand am sunat in data de 1 a lunii urmatoare, iar era ocupata toata luna. Nu stiu ce sistem de programari au, dar ii dezastru. Daca au cereri de programari pe doua luni, ei nu programeaza urmatoarea luna, planifica doar luna curenta. Daca le-am spus treaba asta, ca sistemul de programare este nicicum, mi-au inchis telefonul in nas. Amatorism, miserupism total
Avram Elena
Avram Elena2 ani în urmă
Personal fr fr amabil.Profesionisti care explica pe intelesul tuturor!Un exemplu pentru multi,de daruire profesionala si umana!
Coach EduArt
Coach EduArt2 ani în urmă
Foarte bun domnul doctor dentist caremi-a explicat cu amanunte ce urmeaza sa îmi facă. Sunt foarte multumit. Recomand!!!
Cristina Cristina
Cristina Cristina4 ani în urmă
Groaznic! Organizare proasta, servicii execrabile, o echipa incompetenta, sunt mereu “ocupati” de parca ar fi cine stie ce clinica. Nu se ocupa de pacienti. De domnul Sanda si doamna Spurlock ce sa mai zic...
NU RECOMAND!!!
Fitigau Dumitru
Fitigau Dumitru5 ani în urmă
Am avut o programare prin signal iduna, programare efecutata cu o săptămână inainte..si cand am ajuns in centru..surpriza nu sunt programat la ei-desi au primit formularul- pentru ca cineva a uitat sa ma treaca pe caiet!!!

Aentie la programari- PROGRAMARILE SE FAC PE CAIET- se pare ca in acest centru medical nu s-a auzit de calculator!
Georgiana Oana Velica
Georgiana Oana Velica2 ani în urmă
Nu stiu pentru ce aveti număr de telefon daca oricum nu răspundeți, am sunat săptămâna trecută pt programare si mi s-a zis sa sun după o săptămână că sunt locurile ocupate, sun de două zile si nu răspunde nimeni, jalnic.
I H
I H2 ani în urmă
Absolut nesimtiti! Pt controalele de la angajare sau schimbat de permis programeaza mai multi oameni la aceeasi ora si ii tin afara sa astepte. Inauntru nu se respecta distanta!
Onisim Schipor
Onisim Schipor2 ani în urmă
Am fost aici pentru preschimbare permis de conducere (90 RON).
Chiar dacă erau mulți în așteptare, totul a fost bine organizat și am rezolvat în scurt timp.
Locații recomandate