/Timis/Instalator

System Install - Firma Instalatii Timisoara. Instalatii Sanitare, Termice Timisoara. Montaj, Reparatii Centrale Termice Timisoara. Incalzire in Pardoseala Timisoara

Strada Bucegi 17, Chișoda 307221, România

System Install - Firma Instalatii Timisoara. Instalatii Sanitare, Termice Timisoara. Montaj, Reparatii Centrale Termice Timisoara. Incalzire in Pardoseala Timisoara
Instalator
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P656+42 Chișoda, România
+40 735 657 575
instalatii-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Sebastian Buzatu
Bogdan Sebastian Buzatu2 ani în urmă
Am avut nevoie de servicii de carotare. Doua gauri nu tocmai usor de facut din cauza spatiului. Echipa a fost super-profi; am discutat cele mai bune optiuni pentru situatia mea, au masurat de cateva ori si lucrarea e iesit perfect! Know-how si scule profi inseamna, la final, o lucrare fara cusur pentru client. Ii recomand maxim!
Remus Florin
Remus Florin2 ani în urmă
Am apelat pentru serviciul de racordare la gaz. Am avut parte de promptitudine si serizitate, colaborare online foarte buna pt. schimbul de documente necesare, indrumare si respecatre a termenelor de executie. Aspecte greu de intalnit la alti furnizori de servicii similare de pe piata.
Emanuel Stefan
Emanuel Stefan2 ani în urmă
Calitate ireprosabila! Am contactat pentru o defectiune la centrala (iarna) iar interventia a inceput in mai putin de 1h, in aceeasi zi. Tot la ei apelam pentru verificarile instalatiei de gaz si a centralei termice. Recomand cu drag!
Adrian Roman
Adrian Roman2 ani în urmă
O firma cu un manager tanar care tine mult la cuvantul dat. Spre deosebire de alte experiente cu diversi instalatori care s-au dovedit a fi neseriosi (mai ales cand a venit vorba de o lucrare mai dificila) colaborarea a fost una extrem de buna pe o problema nu tocmai usoara (o conducta de apa fisurata aflata in fundatia casei care a trebuit inlocuita). Multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada!
Felix Edu
Felix Edu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru instalat centrala termica pe gaz. Foarte promti baietii,de cuvant,cumsecade. Lucreaza curat,profesional si rapid. Recomand cu incredere!!
Adi Cimpoca
Adi Cimpoca2 ani în urmă
Am apelat la ei pt a instala o centrală de apartament, de la A la Z. Adică de la țevi, calorifere, găurile de aerisire, inclusiv achiziția centralei, am mers pe mâna lor, până la proiectul tehnic necesar pt debranșare. In două zile au terminat cu partea fizică a lucrării, au lucrat curat, deranj minim. Ulterior am depus documentația la Colterm in vederea debranșării de la încălzirea centralizată și nu au fost probleme.
Nu pot să spun dacă a fost scump sau ieftin, cred că s-au încadrat în prețul pieței.
Super-mulțumit.
Cristina ticula
Cristina ticula2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma deoarece am avut de schimbat robineti de la baie, coloana principala, au fost foarte prompti si profi. Recomand cu incredere.
Florin Vlad
Florin Vlad2 ani în urmă
Echipa serioasa ce ofera servicii de calitate
Locații recomandate