/Olt/Instalator

RGCI Thermo Instal - reparatii centrale termice - pompe de caldura - aparate aer conditionat - chillere - climatizare - incarcare cu freon - igienizare si curatare AC - NON STOP Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 - Baneasa - Pipera - Ilfov - Militari - Pop

RGCI Thermo Instal - reparatii centrale termice - pompe de caldura - aparate aer conditionat - chillere - climatizare - incarcare cu freon - igienizare si curatare AC - NON STOP Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 - Baneasa - Pipera - Ilfov - Militari - Pop
Instalator
4
56 recenzii
8 comentarii
+40 769 051 316
thermoinstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Nedelcu
Marius Nedelcu2 ani în urmă
La finalul constatării achit 250 lei si mi se transmite că prețul conține și înlocuirea ulterioara a piesei. Se comandă piesa, sosește și sun pentru a programa înlocuirea acesteia și surpriză, se solicită o noua suma de 200 lei pentru înlocuirea piesei. Nu recomand.
Tradeflor Bloemen
Tradeflor Bloemen2 ani în urmă
Au raspuns cu promptitudine si au intervenit de urgenta intr-o zi de duminică, au efectuat reparația explicând întreg procesul si ce a cauzat defecțiunea.
Recomand cu încredere pt profesionalismul de care au dat dovadă!
Rodica Manescu
Rodica Manescu2 ani în urmă
Seriozitate, implicare si punctualitate. Multumim pentru ajutor!
Mihai Catalin
Mihai Catalin2 ani în urmă
Au venit la ora stabilită, s-au luat cu mâinile de cap și s-au apucat de lucru. Profesioniști în ceea ce fac, soluții rapide pentru partea de mentenanță, comunicativi, dornici sa explice ce este în neregulă și ce pași aleg sa urmeze pentru remedierea problemei. Clar aș prefera să nu mai am probleme, dar și când o să apară o sa apelez tot la serviciile lor.
Tihamér Juhász
Tihamér Juhász2 ani în urmă
Au venit a doua zi si au remediat defectiunea. Profesionisti. Dezavantajul a fost pretul mare practicat.
Chris El
Chris El2 ani în urmă
Fix asa cum a mai facut cineva o recenzie: au venit, au constatat ca centrala nu merge si au luat 200RON. Foarte neprofi: cand au incercat sa scoata capacul de la centrala au fortat in mobilier, au lasat o grila nepusa... DE EVITAT
Alexandru Constantin
Alexandru Constantin2 ani în urmă
Au venit, au constatat, au identificat problema, au incasat 350 RON (fara factura sau chitanta) pe constatare + o umplere de freon, cu promisiunea ca revin luni cu componenta ce trebuie inlocuita. Luni au zis ca marti, marti ca miercuri. Vineri au zis ca ploua si ca nu pot sa umble ca se curenteaza (???).
Deci pe scurt, cum mai spun si alte review-uri, baietii vin, iau o galagie de bani pe constatari care NU sunt corecte, te sperie cu componente ce trebuie schimbate dar de fapt functionaza, ca apoi sa nu mai vina, sa gaseasca scuze si sa nu mai raspunda la telefon.
Razvan RZV
Razvan RZV2 ani în urmă
Au venit, au constatat problema in schimbul a 150 de lei și au zis că vor căuta piesa și vor veni peste două zile pentru reparatii. Nu au fost in stare să găsească piesa și s au spălat pe mâini, eu am rămas fără 150 de lei degeaba. Tipul mai bătrân mai era și nepoliticos. Evitați!
Locații recomandate