/Iasi/Instalator

Solution Agapi- Reparatii centrale Iasi

Strada 1 Decembrie 44, Iași 700320, România

Solution Agapi- Reparatii centrale Iasi
Instalator
3.9
26 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5GM3+6R Iași, România
+40 743 259 463
reparatii-centrale-iasi.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Cristi Vasile1 an în urmă
Foarte scumpi, lipsa profesionalism, au venit 2 persoane care nu stiau sa repare centrala si erau indrumati de cineva prin telefon.
NU RECOMAND!!!
Hogea Andrei
Hogea Andrei4 ani în urmă
1.Lipsa de punctualitate.
2. Domnii care au ajuns sa constate centrala nu inspirau nici o incredere ca s-ar pricepe la asa ceva. Erau indrumati prin telefon de un anumit inginer.
3. La plecare mi-au lasat un sticker pe care scria 24 din 24 asistenta. Presiunea centralei crescuse si aveam nevoie de ajutor asa ca am sunat la numarul de telefon de pe sticker de 3 ori in acea noapte (fara nici un raspuns), dar am fost sunat dimineata la 7 inapoi.

Problema a fost rezolvata in final.
DoubleTrouble Rc FPV
DoubleTrouble Rc FPV4 ani în urmă
Foarte scumpi.
Mi-au cerut 600 lei pt a repara placa la centrala, care pana la urma am reparat-o in alta parte cu 150 de lei,plus ca mi-am mai cumparat inca o placa cu 300lei si tot am iesit mai ieftin fata de pretul cerut de ei.
Dan Costin
Dan Costin2 ani în urmă
Aveam un aer conditionat nou de instalat cu traseu de vreo 8m. Dupa ce m-au taxat cu 90ronx8m pt ca ei nu stiu sa prelungeasca kitul din pachet am avut surpriza sa constat ca aerul pornea cu eroare. Pleaca "meseriasii" si sun la sevice-ul autorizat, iar la constatare sr obsrva cablare incorecta. Nu recomand. Scumpi, amatori, fara pic de expertiza. Spun multumesc ca nu mi-au ars aparatul de nou.
Marius Secula
Marius Secula2 ani în urmă
Băieții sunt escroci, au împânzit internetul, au câțiva copilași care preiau telefoane și trimit pe teren niște specialiști în desfundat chiuvete.
I-am sunat pentru o reparație de aer conditionat, le-am transmis codul de eroare și am plătit un băiete care a constatat codul de eroare cu verdictul că trebuie desfundată chiuveta și înlocuit aparatul. Nicio măsurătoare, nicio specializare, sunt buni de reclamație ANPC (încasare bani fără chitanță/service autorizat fără competențe) și Poliție (se numește escrocherie ce faceți voi). P.S. Am trimis reclamația la ANPC. Vreau și eu să văd ce înseamnă service autorizat.
Florina Ostafi
Florina Ostafi2 ani în urmă
Disponibili și punctuali.
Este prima data când apelez la serviciile acestei firme,dar pot spune ca și au câștigat un client..
Foarte promti,profesionali și cu experiența in domeniu.
Și au făcut treaba in liniște,super echipați cu scule performante( lucru care nu îl întâlneam la firma care se ocupa de revizia centralei in trecut)
RECOMAND!
Sorin Dimitriu
Sorin Dimitriu2 ani în urmă
Au venit cu promptitudine, in aceeasi zi si au incarcat cu freon unul dintre aparate iar pe celalat doar l-au curatat. Abia dupa ce au plecat am constatat ca aripioarele de directionare aer nu mai functioneaza, probabil fiind deranjate la curatare, sa nu mai zic de deschiderea loc cu mana in loc de telecomanda. Cand am sunat sa vina sa remedieze, probabil patronul mi-a raspuns destul de deranjat ca poate sa-i trimita decat sapt. viitoare pe baieti pt ca sunt foarte ocupati. Sa nu insist ca sunt cam inoportun.
Florin N
Florin N2 ani în urmă
Montaj de aer condiționat.
Am luat legătura prin telefon cu Andrei, care mi-a oferit consultanta în alegerea aparatului de aer condiționat într-un mod profesional, cu argumente clare și chiar m-a ajutat sa nu dau bani aiurea.
Băieții au venit la timp, organizați, lucrează curat și de calitate, au mult bun simt.
II recomand.
Niku Bukataru
Niku Bukataru2 ani în urmă
Am luat un aer condiționat totodată la magazin am plătit și instalarea acestuia care ea în 7 zile calendaristice după trei zile nici macar nu am fost contactat telefonic, atunci am apelat la firma Agapi în 24 de ore aerul conditionat era montat. Sunt multumit de serviciile acestei firme.
Locații recomandate