/Ialomita/Instalator

RGCI Thermo Instal - reparatii centrale termice - pompe de caldura - aparate aer conditionat - chillere - climatizare - incarcare cu freon - igienizare si curatare AC - NON STOP Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 - Baneasa - Pipera - Ilfov - Militari - Pop

RGCI Thermo Instal - reparatii centrale termice - pompe de caldura - aparate aer conditionat - chillere - climatizare - incarcare cu freon - igienizare si curatare AC - NON STOP Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 - Baneasa - Pipera - Ilfov - Militari - Pop
Instalator
4
56 recenzii
8 comentarii
+40 769 051 316
thermoinstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
WEST Barber Shop
WEST Barber Shop2 ani în urmă
NU sunt un cunoscut al echipei. Am apelat intamplator la ei, si au fost foarte promti in a-mi rezolva problema. Am achitat deplasarea (pentru ca este normal sa achiti acest serviciu de Constatare), apoi am achitat rapid piesa de schimb, si imediat au venit sa inlocuiasca piesa defecta la Centrala Termica pe care o am. Mi-au dat garantie 12 luni la piesa ! In plus au facut si o curatare a instalatiei de la Centrala. Au fost mult mai atenti la detalii decat cei care au venit sa imi faca Revizia ! Ceilalti care au lasat recenzii slabe probabil nu au inteles cum functioneaza lucrurile ! Baietii respecta 100% promisiunile de reparatie !
Rodica Manescu
Rodica Manescu2 ani în urmă
Seriozitate, implicare si punctualitate. Multumim pentru ajutor!
Doru Ion
Doru Ion2 ani în urmă
Recomand
Tradeflor Bloemen
Tradeflor Bloemen2 ani în urmă
Au raspuns cu promptitudine si au intervenit de urgenta intr-o zi de duminică, au efectuat reparația explicând întreg procesul si ce a cauzat defecțiunea.
Recomand cu încredere pt profesionalismul de care au dat dovadă!
Marius Nedelcu
Marius Nedelcu2 ani în urmă
La finalul constatării achit 250 lei si mi se transmite că prețul conține și înlocuirea ulterioara a piesei. Se comandă piesa, sosește și sun pentru a programa înlocuirea acesteia și surpriză, se solicită o noua suma de 200 lei pentru înlocuirea piesei. Nu recomand.
Tihamér Juhász
Tihamér Juhász2 ani în urmă
Au venit a doua zi si au remediat defectiunea. Profesionisti. Dezavantajul a fost pretul mare practicat.
Petcu liviu
Petcu liviu2 ani în urmă
Profesionist de la inceput pana la sfarsit. Recomand
Razvan RZV
Razvan RZV2 ani în urmă
Au venit, au constatat problema in schimbul a 150 de lei și au zis că vor căuta piesa și vor veni peste două zile pentru reparatii. Nu au fost in stare să găsească piesa și s au spălat pe mâini, eu am rămas fără 150 de lei degeaba. Tipul mai bătrân mai era și nepoliticos. Evitați!
Locații recomandate