/Ialomita/Instalator

Avantaj Service Instal

Avantaj Service Instal
Instalator
4
24 recenzii
8 comentarii
+40 724 452 891
avantajserviceinstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Simona Cocea
Simona Cocea2 ani în urmă
S-a rupt un robinet în bucătărie și robinetul central de pe scara blocului nu închidea. A venit dl Mihai , la ora 22 , a cerut 450 lei sa schimbe ambii robineți, după care s-a răzgândit și l-a schimbat doar pe cel din bucătărie. Am plătit 350 de lei și a promis ca revine azi la ora 10 sa îl schimbe și pe cel de pe scara. Nu mai răspunde la telefon sau la mesaje. L-a sunat soțul meu de pe telefonul fix , a răspuns pt ca nu cunoștea numărul și când s-a recomandat și l-a întrebat dacă mai vine i-a inchis telefonul și nu a mai răspuns deloc. Era normal sa ne spună ca nu mai vine. Când faci o treaba e normal să o duci pana la capăt. Nu am avut obiecții legate de preț. Am achitat cât a cerut. Nu trebuia să promită. Era normal sa ne spună ca nu vrea sa mai vina sau ca nu poate, nu sa ne blocheze nr de telefon
De ce nu mai răspundeți la telefon telefon?
Claudiu Gabriel Grigore
Claudiu Gabriel Grigore2 ani în urmă
Răspuns prompt, lucrare de calitate și profesionalism. A fost o adevărată plăcere să colaborăm. Clar voi mai reveni la serviciile dvs, dacă va mai fi nevoie.
Ahmed Roxana
Ahmed Roxana2 ani în urmă
Promptitudine si o colaborare excelenta.Sunat la 11 seara, s a raspuns si efectuat imediat prin telefon un suport la urgenta pe care o aveam.Dimineata la ora stabilita baietii erau la usa.Am fost foarte multumita de serviciile lor.Recomand cu incredere!
Androne Costel
Androne Costel2 ani în urmă
A instalat o cadă fără toate accesoriile. Cada pe colt care vine cu 3 picioare și ei au montat doar două. Piciorul de pe colt nu l-au montat.
Stefan S
Stefan S2 ani în urmă
Comunicare eficienta cu lucratorul, interventie prompta (fara intarziere), lucrare de calitate.
Antonel Tugui
Antonel Tugui2 ani în urmă
Am apelat de cateva ori la serviciile acestei firme pentru asociatia noastra de proprietari si de fiecare data au dat dovada de profesionalism si rapiditate in executarea lucrarilor.
Pretul a fost decent si seriozitatea maxima.
Recomand aceasta firma.
Alin Tache
Alin Tache2 ani în urmă
Serviciu exceptional! Promptitudine maxima si punctualitate!
Matei C
Matei C2 ani în urmă
Neseriosi, dupa ce rezolva treaba partial (problema a revenit a doua zi)si ii contactezi sa revina nu mai raspund la telefon. Daca vreti sa-i chemati doar ca sa mai apelati ulterior la altcineva pentru acelasi serviciu atunci chiar ii pot recomanda.
Locații recomandate