/Cluj/Instalator

Service laptop&calculator - New Arcada Computers

Strada Petőfi Sándor 15, Cluj-Napoca 400000, România

Service laptop&calculator - New Arcada Computers
Instalator
5
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF4+P6 Cluj-Napoca, România
+40 751 133 831
ro-ro.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
TTG
TTG2 ani în urmă
Am fost la ei cu o balama ruptă la laptop. Nu aveam mari speranțe, întrucât la un alt service mi-au zis că nu îl pot repara. Deși mi-au zis că s-ar putea să dureze câteva zile, m-au sunat după câteva ore să îmi spună că l-au reparat și că pot merge să îl ridic. Își merită cu siguranță cele 5*.
Alexandru Bodnariuc
Alexandru Bodnariuc2 ani în urmă
M-am chinuit jumatate de ora sa gasec parcare, atelierul fiind pozitionat intr-o zoa inaccesibila ca sa fiu tratat cu greață. Inteleg lipa de timp a dimnului insa atitudiea e nescuzabila. Am fost la Intend si m-au asistat si ajutat cu inima dechisa. Recomand sa evitati
Laurentiu Matei
Laurentiu Matei2 ani în urmă
Servicii foarte bune și rapide.
Băiatul de acolo a fost foarte amabil și m-a ajutat in 5 minute. Prețuri bune.
Recomand 100 % cu încredere.
Ovidiu Goia
Ovidiu Goia2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere, sunt oameni foarte bine pregătiți, oferă soluții eficiente și servicii de calitate. Comportamentul lor este unul deosebit. Cât despre timpul de așteptare, totul a fost foarte rapid. Am dus laptopul pentru reinstalarea Windowsului, curățare, montare SSD și înlocuire baterie, totul a fost rezolvat în doar câteva ore.
Florin Juravle
Florin Juravle2 ani în urmă
Recomand cu căldură! Serviciile au fost grozave, am avut o curățare și schimbare de pastă CPU + GPU pentru un laptop de gaming, efectul a fost mai mult decât satisfăcător, scădere de temperaturi cu circa 20-25°C, dovadă a unei curățări competente și produselor calitative! Service-ul oferă servicii de calitate, totul într-un timp cât mai scurt, multă amabilitate și profesionalitate la prețuri total accesibile pentru oricine dorește reparații sau întreținere pentru electronice.
Încă odată, recomand!
Sl
Sl2 ani în urmă
O experienta placuta la acest service. Am sunat duminica pentru o programare dupa ce am varsat cola pe laptop, nu ma asteptam sa raspunda cineva la telefon dar am incercat, din fericire a raspuns Adrian si m-a programat luni la ora 9 dimineata. La ora 12 laptopul era gata curatat si am putut sa il ridic. Ca si pret, este un corect, fiind sub pretul celorlalte service-uri care cer sume nesimitite pentru anumite operatiuni simple. Comunicarea cu Adrian a fost una rapida din care am inteles ca omu isi stie bine meseria. Fata de alte service-uri care te trateaza de parca ai venit sa le ceri bani nu sa le dai pentru o reparatie.

Cateva feedbackuri constructive:
1. Puneti un logo mai mare pe usa de la service ca sa fie mai usor de gasit.
2. Adaugati ceva la numele de "New Arcada Computers" sa se inteleaga din titlu ca e service de laptopuri. Pentru mine a fost putin ciudat, trebuia sa caut pe facebook sa vad daca chiar e service, fiind in lista asta, pana am vazut poze. Prima oara am crezut ca e ceva "internet caffe". Deci cred ca un Service Laptop langa nume ar ajuta si in pozitionarea service-ului mai sus in topul de cautari, pentru ca review-urile sunt 100% positive. Poate cineva nu apeleaza la voi din cauza ca nu sunt siguri ca e un service de laptopuri si nu citest mai departe descrieri.

In rest totul perfect si felicitari Adrian pentru ca ai reusit sa faci160 review-uri pozitive :D
Dolgae Ovidiu
Dolgae Ovidiu2 ani în urmă
Fac o treaba excelentă! Problema mi a fost rezolvată în cel mai scurt timp posibil și prețul este foarte ok. Recomand!
Gherasim Stefan
Gherasim Stefan2 ani în urmă
Foarte profi iar problema s-a rezolvat de pe o zi pe alta in conditiile in care era vorba de placa de baza si intre timp l-am mai rugat sa imi faca inca o modificare la balamalele display-ului.

Recomand
Locații recomandate