/Cluj/Instalator

Reparatii masini de spalat Cluj - Reparatii Masini de Spalat

Strada Dejului Nr.2-4, Cluj-Napoca 400585, România

Reparatii masini de spalat Cluj - Reparatii Masini de Spalat
Instalator
4.9
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJMH+F5 Cluj-Napoca, România
+40 784 061 844
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
David Lapsanschi
David Lapsanschi2 ani în urmă
De 2 ori i-am contactat cu niste defecțiuni legate de mașina de spălat. In ambele situații mi-au rezolvat problemele pe loc în sub 30 de minute. Fiind obișnuit cu interacțiuni de genul "Ah, ți-e stricat X, o sa revin peste o săptămână după ce am cumpărat piesa" interacțiunea cu ei a fost surprinzătoare și apreciată. Au avut toate piesele de schimb necesare la ei iar reparația a fost făcută repede. Recomand categoric.
Hossu Cristian
Hossu Cristian2 ani în urmă
Omul este un adevărat profesionist ! Punctual si meșter in adevăratul sens al cuvântului ! Am apelat a venit a rezolvat ! In 10 minute lucrarea a fost gata ! Recomand ✅
Bianca Aioanei
Bianca Aioanei2 ani în urmă
Promptitudine și profesionalism. Mașina de spălat a fost reparata imediat, chiar in aceeași zi in care luasem legătura pentru defecțiune.
Recomand , de nota 10.
Mihai Oprea
Mihai Oprea2 ani în urmă
6 stele i-as da. Doar cu asemenea oameni de calitate putem schimba fata Romaniei. Extraordinar de punctual, amabil si priceput. Daca s-a stricat masina de spalat, merita o incercare inainte de a cumpara una noua. Mi-a facut ziua mai buna cu profesionalismul lui.
Update 2 luni mai tarziu: a aparut o problema relativ similara la masina si l-am chemat tot pe el - in aceasi zi a venit si a rezolvat problema in cateva minute, nu a acceptat sa ii platesc (cu toate ca nu cred ca a avut legatura noua defectiune cu reapratia anterioara).
Oxigen
Oxigen2 ani în urmă
Cand am sunat pentru a-mi descrie problema ,nu ma asteptam ca reparatia sa se efectueze atat de rapid ,ba chiar in aceeasi zi.
Am fost mai mult decat multumit! Recomand cu mare drag!😃
Cristina Borza
Cristina Borza2 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism. In mai putin de o ora ni s-a reparat masina de spalat rufe, incluzând convorbirea telefonică, transport, constatare si reparatie. Recomand cu tot dragul.
Eliza Ancau
Eliza Ancau2 ani în urmă
Cu siguranță recomand această firmă. Sunt prompți, iar pentru mine asta a contat. Au schimbat piesele problematice și acum mașina noastră de spălat mai poate duce.
Mulțumim! 🙏🏼
Aurel Dan
Aurel Dan2 ani în urmă
Recomand cu incredere baiatul e meserias si promt desi locuim la periferie in max o ora dupa ce am sunat a venit si in aprox o ora mi a reparat 2 masini de spalat felicitari baiatu
Locații recomandate