/Calarasi/Instalator

CĂLIN SERVICE TOTAL S.R.L.

bl. J7, sc. 2A+B, parter, Strada Știrbei Vodă 11, Călărași, România

CĂLIN SERVICE TOTAL S.R.L.
Instalator
3.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
685C+52 Călărași, România
+40 242 332 733
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petrus tudor
Petrus tudor2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma aștept de 10 luni și nici pana în ziua de astăzi 17 -12-2021 nu au venit. ținând cont ca în ultimele 3 luni am tot fost pe la firma miloginduma de iei sa vina , având diferite motive ,ca nu su țeavă,- duceți-vă acasă ca în 2-3 zile vine cineva și va branseaza și asa mai departe ,din punctul meu de vedere dacă ai relati la firma se rezolva dacă nu aștepți și 1an de zile sa vina sa te branseze .
Radonis
Radonis3 ani în urmă
Cea mai proasta firma existenta pe piața, total lipsita de neprofesionalism, nu răspund la telefoane, nu respecta termene, nu au angajați calificați, nu și onorează lucrările ptr ca firma are 2 angajați care subcontracteaza alte firme ptr execuția lucrărilor, nu pot acorda mai puțin de o stea ca as face o
Bogdan Torocica
Bogdan Torocica4 ani în urmă
In cazul meu ei se ocupă de avizare,bransare,racordare la gaz in com Modelu.Deocamdată nota este pentru doamna/domnisoara care îmi raspunde la telefon și care are răbdare să imi explice detalii și ce mai ține de acest proiect ...Respect!O să revin cu comentarii la finalul proiectului .Update: Totul a decurs OK până la final.. S-au mișcat repede și cu teava de gaz ..In cazul meu merită cele 4 stele la final. Mulțumesc!
Ana Veronica Cristache
Ana Veronica Cristache5 ani în urmă
Nu sunt deloc seriosi. Din vina lor , pentru ca nu stiu sa comunice clientului ce documente trebuiesc aduse, mi-au intarziat cu receptia 2 saptamani de zile. Iar din cauza ca nu au scis in proiect datele furnizate de mine, a trebuit sa schimbe proiectul. Bineinteles alti bani platiti de mine pentru reproiectare. Cand le-am cerut socoteala au zis ca vin cu scandal. Dar bineinteles ca asa e in Romania dam vina intotdeauna pe altii pentru greselile noastre.
Nu zic nu, am avut si eu vina mea ca nu am intrebat de la inceput daca mai trebuiesc alte acte, dar sa stai pana in ultima suta de metri sa imi spui ca mai trebuie sa aduc nu stiu ce certificat de garantie pe care nu mi l-ai spus de la inceput, asta chuar e nesimtire, si sa imi mai si spui ca mi-ai zis de atatea ori la telefon de aceste certificate, cand eu am stat pe scaun si am auzit cand ai cerut la alti 3 clienti aceleasi documente, printre care nu se aflau cele cerute....
Ion Chirita
Ion Chirita5 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor dar se pare că i-am deranjat. Se comporta parcă eu trebuia să primesc bani pentru lucrarea care o doream, nu EI.
Sorin Jean
Sorin Jean6 ani în urmă
O firma de încredere și serioasa 5 stele respect.
Rovena Zaval
Rovena Zaval2 ani în urmă
Foarte neserioși... Te duc cu zăhărelul..
Am de aproape 6 luni depus pt branșament... Am plătit. Acum o alta firma face branșamente gratuite,acestia depunând dosarul după mine, eu am prins cu legea veche cu plata
Ursu Cristian
Ursu Cristian2 ani în urmă
Firmă ce se ocupă efectuarea lucrărilor pentru racordarea la gaze cu toate lucrările aferente,montarea centralelor,a instalțiilor aferente centralelor!Firma se ocupă de efectuarea documentației, a verificărilor periodice!
Sunt profesioniști, singura problemă fiind timpul !
Locații recomandate