/Bucuresti/Instalator

D&S GAZ SERVICES

bl. turn, et.4, Șoseaua Pantelimon 10-12, București 015015, România

D&S GAZ SERVICES
Instalator
2.1
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WM+R7 București, România
+40 21 252 2296
dsgazservices.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana bunea
Oana bunea2 ani în urmă
NU RECOMAND m-au plimbat din aprilie pana in decembrie cand am renuntat nu am mai putut suporta minciunile lor si amanarile in plus dupa ce am facut proietcul si am strans semnaturi si stampile,mi sa zis ca e gresit proiectul si ca trebuie refacut pt care mai platesti 500 de RON n plus. Daca ceri sa ti se arate ce e gresit in proiect, se precizeaza ca exista o neconcordanta in baza de date de la RADET deci NU RECOMAND ,NU RECOMAND,NU RECOMAND,nu am crezut ca exista o firma mai neserioasa ca asta.RUSINE
Marius Basag
Marius Basag2 ani în urmă
Locuiesc la bloc in sectorul 2, am apelat la ei pentru proiectul de debransare Termoenergetica. Sub nici o forma nu apelati la aceasta firma!! Aroganti peste masura, aveau foarte multe proiecte de facut si greseau, iar pentru fiecare modificare la proiect(greseala), iti puneau la plata inca 300 de lei pe langa pretul initial cerut de 3000 de lei ! La mine, dupa ce le-am adus toate documentele cerute de ei, asteptand aprox. 4 luni, am primit avizul de debransare, apoi soc si groaza! Cu acel aviz m-am prezentat la cei de la Termoenergetica pentru a-mi trimite echipa de debransare, dar "surprize-surprize" avizul nu era bun: lipsea un robinet din acel aviz... A trebuit sa ma intorc la aceasta firma, sa le povestesc problema si sa imi modifice iar proiectul ca sa mai imi treaca inca un robinet in plus.. In acel moment, Dirtectorul General d-nul Teianu, cu care am vorbit incerca sa ma scoata tot pe mine vinovat, cand eu platisem suma de 3300 lei si le dadusem la dosar inclusiv planul apartamentului unde se vedea clar cate camere si bai erau!! Dupa o cearta serioasa, nu le-am mai dat nici un ban in plus, iar dupa inca vreo 3 saptamani, am primit avizul ok, cu toti robinetii si toate caloriferele trecute corect... Urata experienta!!!
Geoxyzz
Geoxyzz2 ani în urmă
NU RECOMAND
Totala lipsa de profesionalism!
M au amanat din luna Aprilie pana in Septembrie . Daca nu insistam cu telefoanele cred ca nici de Craciun nu aveam centrala! Chiar angajatii lor mi au confirmat ca accepta multe cereri si nu le pot inora si ca termina cu instalatiile chiar si in luna Ianuarie
Radu Daniel
Radu Daniel5 ani în urmă
Foarte mare diferenta intre pretul estimat foarte mare si el, apoi la final factura se dubleaza pur si simplu, fara alte explicatii. Ce profesionist face o estimare si dupa aia te jupoaie cu inca atat? Cautati in alta parte, gasiti mai bine si la pret cu adevarat decent. Foarte scump din start si nu te astepti ca cer si mai mult dupa semnarea contractului dar chiar asa se face. Peste estimare mai vor cel putin jumatate. Stiu pe cineva care vrea sa cheme expert sa evalueze lucrarea din casa sa vada pretul real. Daca nu plateam deja faceam si eu la fel. Regret enorm colaborarea, nici acum nu mi-am revenit cu banii, am platit dublu fata de vecinii mei care au lucrat cu alte firme si nici acum nu am situatia clara cu radet.
Andreea Szabo
Andreea Szabo5 ani în urmă
Dupa 2 luni de la plata avansului nu au facut nimic si ne-au sunat sa venim cu alti bani. Au refuzat sistematic sa ne dea o dovada a platii pentru banii achitati, insa au zis ca daca nu ne convine, ghinion ca sunt singurii care se ocupa cu asta (dupa spusele lor). Ne-am recuperat banii mergand peste ei si amenintand cu ANAF pentru evaziune fiscala si ANPC. Pentru nimic in lume sa nu ii alegeti!
Vlad bolocan
Vlad bolocan2 ani în urmă
Au refuzat să se deplaseze la locație pentru a face o estimare. Ne-au solicitat schițele imobilului în acest scop. Ne-au făcut o estimare de 2 000 lei, iar la finalul lucrării ne-au pus în fața unei facturi de 6 500 lei. Nu ne-au informat pe parcursul lucrării legat de creșterea costului. Au înlocuit senzori de gaz funcționali, cu alții, nu ne-au informat legat de prețul acestora și au motivat la facturare cu faptul că ”nu ne-au mai întrebat pentru că au considerat că e bine așa”.
Dan capy
Dan capy2 ani în urmă
fac lucrari ilegale, fara a obtine avizele si acordurile necesare lucrarilor efectuate. Au incercat sa efectueze lucrari de conectare la teava comuna de gaze a consumatorilor contorizati a unei scari, fara acordul asociatiei sau coproprietarilor acestei.
Ovidiu Ivan
Ovidiu Ivan2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma. Cum e expus si in celalalte comentarii, platesti mult mai mult de cat s-a facut estimarea. Daca ar fi sa o iau de la capat, nu as mai apela la ei. Te umfla cu preturi fara nicio remuscare. Altii muncesc de-si rupa capu pt niste bani ca sa poata sa se debranseze de la Radet si sa puna centrala, iar firma asta isi bate joc de oameni.
materialele care se folosesc sunt de slaba calitate, dar au un pret dubla fata de ce se gasesti la Dedeman (plus evaziunea fiscala care s e face). In timpul lucrari se face mega mizerie si ti se strica parchetul si gresia. Repararea peretilor te costa in plus.
Centrala nu vine cu termostat (trebuie sa platesti in plus). Gaura pt cosul de evacuare il platesti in plus.
Proiectul de debransare e o batjocura. Dupa ce faci proietcul si strangi semnaturi si stampile, ti se zice ca e gresit proiectul si ca trebuie refacut pt care mai platesti 500 de RON n plus. Daca ceri sa ti se arate ce e gresit in proiect, se precizeaza ca exista o neconcordanta in baza de date de la RADET (sunt tare curios daca RADET-ul are baza de date)
E o intelegere intre aceasta firma si RADET (Termoenergetica). se dau spagi.
Eu am renuntat sa mai platesc avizul tehnic de debransare si o sa ma judec in instanta cu ei.
Locații recomandate