/Bucuresti/Instalator

Venti Instal - Instalator Bucuresti

Aleea Dragoș Mladinovici Nr. 1, București 041781, România

Venti Instal - Instalator Bucuresti
Instalator
4.7
192 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94M8+QR București, România
+40 766 750 850
venti-instal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dr D. Popescu1 an în urmă
Venti instalator, Absolut de evitat!
S-a prezentat patron Ion Akexandru.
Chemat pentru desfundare WC standard de apartament de bloc. A dat un pret estimativ de. 250 RON.
Dupa lucrare care a durat cateva minute , a cerut 800RON.
I s-a platit, apoi a refuzat eliberare de factura.
La cateva zile dupa prima postare, mi-a cerut sa o retrag si imi va returna o parte din cei 800 RON.
Va rog sa judecati daca aceasta firma merita autorizata!
Daca i se mentine autorizatia, va proceda la fel si cu alti posibili clienti.
Feriti-va!
Calin Cretu
Calin Cretu2 ani în urmă
Au venit in ziua in care i-am sunat (Sambata). Mi-au zis ca vin la 14:00, dar au ajuns la 20:00 si a fost mai dificil sa comunicam pana au sosit la locatie. Au terminat treaba rapid si pentru pretul agreat in prealabil. A trebuit sa insist pentru a primi factura.
Gabriel Petcu
Gabriel Petcu2 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Baieti cu bun simt,iti explica pasii pe care ii fac atunci cand incep lucrarea,produsele de care ai nevoie...
Raportul calitate /pret,foarte bun!
Comunicativi si responsabili de lucrarile pe care le executa!
Mihai Morariu
Mihai Morariu2 ani în urmă
Am apelat la firma Venti Instal o data, pentru a rezolva cateva probleme pe care le aveam cu instalatiile sanitare (desfundare chiuveta + oprire scurgere de la alta chiuveta). Experienta mea a fost urmatoarea:

Plusuri:

- Desi nu era o urgenta, am putut face programarea in aceeasi zi (au venit la cateva ore dupa apel)
- Au fost foarte amabili atat baietii care au venit sa repare instalatiile sanitare, cat si persoana cu care am vorbit la telefon
- Lucrarea a fost bine facuta - nu mai am probleme acum cu instalatiile sanitare

Minusuri:

- Nu au fost deloc transparenti in privinta pretului. Pe site nu exista o lista cu preturile serviciilor, iar cand am cerut, la telefon, sa-mi spuna, cu aproximatie, cam cat m-ar costa (sau macar o limita superioara) pentru desfundare de chiuveta + oprire scurgere, mi-au spus ca n-au cum sa estimeze, avand in vedere ca pretul depinde de complexitatea lucrarii. Inteleg acest aspect, insa nu mi se pare ok sa aflu abia la sfarsitul lucrarii cat am de platit (stiu ca "asa e peste tot", dar tot nu mi se pare ok politica aceasta). Imi place sa cred ca au executat astfel de lucrari in trecut, deci ar trebui sa aiba macar un interval de referinta
- Am cerut chitanta pentru serviciile prestate si mi s-a spus ca o voi primi pe WhatsApp, a doua zi, dupa ce trimit o copie a CI. A doua zi am trimis copia, dar nu am primit chitanta. I-am mai contactat o data si mi-au spus ca mi-o vor trimite in cursul aceleiasi zile, ceea ce nu s-a intamplat. I-am mai lasat o zi, apoi le-am cerut-o din nou. Mi-au spus ca o vor trimite, dar din nou nu s-a intamplat. Abia a treia oara, dupa ce am insistat eu, am primit chitanta, pe care sunt trecute "reparatii sanitare" (nu scrie ce servicii s-au prestat, cat a costat fiecare, ci doar suma totala). Nu consider ca e normal sa stau sa dau atatea mesaje pentru ceva de care ar trebui sa se ocupe ei, implicit

In concluzie, am fost multumit de calitatea lucrarii, dar consider ca atitudinea legata de pret si chitanta a fost neprofesionista. Inteleg ca au un volum mare de lucrari si ca poate altele sunt prioritatile pentru ei, dar consider ca, daca ar fi fost mai organizati, nu as fi avut ce sa le reprosez. Pretul a fost destul de "piperat", dar, avand in vedere ca sunt disponibili 24/7, ma asteptam sa platesc ceva mai mult.
49Singmetosleep
49Singmetosleep2 ani în urmă
Recomand cu caldura. Am avut o mica inundatie cauzata de un robinet rupt pe care am reusit sa o rezolv cu ajutorul Venti Instal cu o singura vizita. Fara extra drumuri, constatare si reparatie in aceeasi vizita. Am sunat pt programare si in 4 ore am scapat de probleme. Cu siguranta ma voi intoarce pt orice alta problema legata de instalatii sanitare.
Catalin Manolache (Manolakis)
Catalin Manolache (Manolakis)2 ani în urmă
Am apelat la acest serviciu dupa ce am avut o problema la scurgerea de la bucatarie. A sosit la ora mentionata si treaba s-a rezolvat in 40min aprox. Chiar daca pretul nu a fost mic (pentru mine) consider ca fost corect pentru problemele intampinate (o idee mai complicate decat o simpla infundare) si voi apela cu siguranta si pe viitor cand va mai fi cazul.
Ilzy Zanca
Ilzy Zanca2 ani în urmă
DEZAMAGITOR!!! Au venit, au prestat un serviciu de o calitate indoielnica si apoi, cand ii suni ca ai probleme cu lucrarea facuta de ei, nu mai raspund la telefon, nu onoreaza garantia!!!! Incaseaza preturi exorbitante si nici nu dau documente! Sub nici-o forma nu recomand instalatorii de la Venti Instal, in mod special pe instalatorul VALI, care este neserios, neserios, neserios!
Gabriel Anghel
Gabriel Anghel2 ani în urmă
Interventia a fost prompta, la o ora de la apel. Meseriasul a lucrat bine, a lasat curat dupa reparatie si cel mai important a avut sculele potrivite pentru a rezolva problema.
Gabriela Farliga
Gabriela Farliga2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile lor! Au dat dovadă de profesionalism, au ajuns în timpul pe care l-au comunicat, au identificat problemă și au lucrat foarte curat., Chiar daca a fost vorba de o desfundare de toaleta. Înainte să plece chiar au făcut curat! Au dat dovadă de profesionalism și au perceput un preț ok pentru ora la care i-am chemat și pt situația neplăcută și urgenta. Recomand cu încredere aceasta firma!!
Locații recomandate