/Bucuresti/Instalator

Home Install

Drumul Binelui Nr.184-190, București 042151, România

Home Install
Instalator
5
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9488+3W București, România
+40 762 955 600
homeinstall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marilena Stanescu
Marilena Stanescu2 ani în urmă
Am gasit aceasta firma datorita review-urilor excelente de pe internet si cu toate ca eram sceptica in privinta review-urilor pt ca toata lumea ii lauda, va pot spune cu mana pe inima, ca nu am intalnit oameni mai calzi, mai profesionalisti ca ei. De la timpul de raspuns, la calitatea materialelor folosite, la modalitatea de a gasi solutii rapid, totul e la superlativ. Ceea ce va pot spune este ca am chemat 14 instalatori pana acum, nici unul nu a stiut sa imi depisteze problema. Practic, blocul nou unde stau, are destul de multe probleme pe partea de instalatii termice. Domnii instalatori, in special domnul Doru, a stat cateva ore bune sa se gandeasca cum sa remedieze problema fara sa imi sparga prea mult peretii. Are o gandire analitica desavarsita, agera si e f priceput in tot ceea ce face. Problema era de la o negresa intepata in teava de alimentare cu apa. Din cauza inconstientei celor care au pus parchetul, centrala mea pierdea presiune si nu reuseam sa depistez problema si nimeni altcineva nu a reusit pana nu i-am intalnit pe ei. Domnul Andrei are o echipa desavarsita, e f amabil si e de o politete desavarsita. A venit personal la final sa constate daca toata lucrarea a fost in regula. Se vede clar ca domnul Andrei impreuna cu domnul Doru si domnul Florin fac o echipa minunata si voi tine legatura pe viitor cu ei si pt alte lucrari. Multumesc domnului Andrei pt tot profesionalismul dat pana acum! Va meritati cele 5 stele si chiar mai mult de atat! E de recomandat!
Cristina Brînduşescu
Cristina Brînduşescu2 ani în urmă
Promptitudine si calitate

Identificand o scurgere de apa din bazinul incastrat in perete al toaletei, am fost nevoita sa caut un instalator care sa remedieze problema. Dupa un mic search pe google am identificat Home Install la care am aplelat. Am sunat la unul dintre numerele afisate pe site si mi s-a comunicat ca ma pot ajuta si in scurt timp voi fi contactata de un specialist pentru a detalia situatia. In cateva minute am vorbit cu un instalator despre problema si am agreat ora la care sa vina sa renedieze problema. Instalatorul a venit la ora agreata, a identificat cauza problemei si, fiind vorba despre o componenta fisurata ce trebuia inlocuita, s-a dus pe loc la magazinele de profil pentru a achizitiona componenta necesara. S-a intors in scurt timp si a finalizat lucrarea rapid.

Recomand cu incredere!
Gabri EL
Gabri EL2 ani în urmă
Am colaborat cu Dl. Andrei de la aceasta firma, un om de milioane, de nota 20 !!! Cine ajunge sa il cunoasca stie ca am dreptate.

Aveam o problema veche de aproape 1 an si jumatate cu o teava sparta in pardoseala unde nimeni nu a gasit pierderea de pe instalatie si cauza scaderii presiunii centralei, unii au spus ca ba e centrala, ba ca e de vina sursa, ca scapa pe colo, ba pe colo, ca trebuie sa sparg peste tot, ca nu sunt aerisite bla bla, numai prostii am primit si bani aruncati pe geam, PANA ACUM !!!

Dl. Andrei a venit, a vazut si s-a apucat direct si a rezolvat problema, a 2a zi a revenit pentru proba sa fie sigur ca totul este ok, astazi dupa 1 an si... pot sa spun ca totul functioneaza perfect, centrala are presiune, debit, tot ce trebuie, merge ca noua, mai conteaza vorbele cand faptele dovedesc?

Apelati cu toata increderea, omul asta face minuni, repede si fara greseala, cu un profesionalism cum foarte rar mai gasesti, cu siguranta o sa-l recomand la toata lumea care are nevoie de o interventie.

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere, sa fie si alti clienti macar la fel de multumiti cum suntem noi.
Silvia Vintila
Silvia Vintila2 ani în urmă
Înlocuire robineți și aerisitoare la 3 calorifere.
Fac recenzia la o luna după lucrare pentru ca acum a fost umplută cu apă instalația și ma pot pronunța întemeiat după punerea în funcțiune. Unuia din cele trei calorifere aproape i se declarase decesul de 2 "meșteri", fiecare venise cu explicații demne de NASA privind posibilele cauze ale nefunctionarii... " Că e de vină poziția, că poate de la steaua polară". In două cuvinte, caloriferul cu probleme a fost resuscitat la capacitate maximă, lucrarea făcută cu grijă, nu a lăsat în urmă niciun fir de mizerie (probabil unii o fac doar ca să vadă clientul cât s-a muncit și să justifice banii ceruți). A respectat ora la care a spus că vine. Cât despre preț, consider ca reflectă toate beneficiile de mai sus. Acestea sunt calitățile unui profesionist.
În plus, am apreciat comunicarea cu clientul, clară pentru orice nepriceput în instalații, inclusiv sfaturi despre exploatarea ulterioară eficientă.
Ar mai merita o steluță pentru ca am scăpat de stresul ca nu știu de unde sa iau un instalator de încredere în caz de nevoie. Mulțumesc domnului Andrei !
Cata SirLan
Cata SirLan2 ani în urmă
Promptitudine și Profesionalism
Raport bun calitate/pret
Gama larga de servicii cu termen de garanție de minimum 12 luni
În general mulțumit, Recomand cu încredere.
Irina R.
Irina R.2 ani în urmă
Ne-au montat un boiler. Au făcut o treaba excelentă, iar Dl. Doru Instalatoru e cu adevărat meseriaș și tare glumeț.
Marian Stefan
Marian Stefan2 ani în urmă
Am apelat la serviciile firmei pentru a rezolva o problemă cu o scurgere defectă la cădiță de duș. O problemă pe care un alt instalator (de la altă firmă) nu a reușit să o rezolve înainte, ci mai degrabă a lucrat de mântuială și după nu a vrut să-și asume greșeala. In schimb, domnii instalatori de la Home Install au venit la ora stabilită și au lucrat ireproșabil timp de 3 ore pentru a rezolva problema. Și au făcut și curățenie după. Vreau sa menționez că fac această recenzie după două săptămâni de la lucrare, așa că a fost suficient timp ca să se vadă calitatea lucrării. Va mulțumesc și vă apreciez munca. Cu siguranță voi mai apela la serviciile dumneavoastră!
Matei Florea
Matei Florea2 ani în urmă
Am lucrat cu Andrei pentru schimbarea unei instalații si totul a decurs perfect. Lucrează profesionist și curat iar eu am fost mai mult decat mulțumit și îi recomand tuturor.
Locații recomandate