/Brasov/Instalator

Service Laptop Brasov

Strada 13 Decembrie nr 71, Brașov 500146, România

Service Laptop Brasov
Instalator
3.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ65+H2 Brașov, România
+40 740 585 280
servicelaptopbrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luiza Streche
Luiza Streche2 ani în urmă
Am avut noroc să îl găsesc pe domnul Florin.
A făcut o treabă de nota 10.
M a ajutat cu curățarea laptopului, problema era că am vărsat și suc pe el.
Recomand
Elisabeta Moldovan
Elisabeta Moldovan2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile angajatilor. Profesionalism si promptitudine! Nota 10 de la mine!
Francisc Raduly
Francisc Raduly2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Am apelat la ei de mai multe ori. Băieții pricepuți și preturi decente.
Florian Ro
Florian Ro2 ani în urmă
Niște mizerii de oameni, de 3 luni am laptopul la ei, și nici pana în ziua de azi nu e gata, sa nu mai zic nu au dat un telefon sa ma anunțe cu ce se întâmplă, când ii sun nu știu cum sa mai mintă, luni sunt la protecția consumatorului! Nu recomand nici dușmanilor mei!!
Pui Fript
Pui Fript2 ani în urmă
Nici o stea nu merită. Nu recomand sub nici o formă.
Marius Cristian
Marius Cristian4 ani în urmă
Aveti mare grija cu acest service. Mi-au luat 90 lei DEGEABA!! Am fost cu un monitor care nu primea semnal. Am vrut sa le las si cablul de semnal, dar au refuzat. ("Avem si noi"). Mi-au desfacut monitorul, i-a facut o curatare, revizie si mi l-au dat acasa unde, din nou NU avea semnal! Logic, din cauza ca, cablul de semnal pe care ei l-au refuzat, era stricat. La final, nici 10 lei nu mi-au dat inapoi ca doar ei...au pierdut timp lucrand la monitorul meu. Am cerut in schimbul pagubei sa-mi reinstaleze windows 7 si ce credeti? Mi-au spus ca instalarea costa 150 lei, cand in tot Brasovul este sub 100 lei(Am gasit 80 lei cu tot cu Office). Probabil ca sa scape de mine. CONCLUZIE? Trateaza problemele clientilor cu superficialitate, nu-si asuma greselile si nu accepta sa plateasca pentru ele si nu le pasa de recenziile proaste pe care le au pe net. Vor doar bani!!! Merg pe premiza: "Are Brasovul PROSTI"!
Ming Xiaodan
Ming Xiaodan4 ani în urmă
Lipsa de operativitate, neprofesionalism, lipsa de comunicare, superficialitate ca sa nu spunem indiferenta, nepricepere si nu in ultim rand lipsa de respect.
Am adus un Macbook Pro A1298 acum 6 luni. Au facut reballing, respectiv inlocuit chip video nu a mers decat 1 luna si aia chinuit. L-am adus din nou fiind in perioada de garantie si au trecut 2 luni de zile si nici acum nu mi l-au reparat, fara nici macar un telefon sau vreo notificare. Le doresc, ca si ei la randul lor sa fie tratati cu aceeasi indiferenta si neprofesionalism pe unde vor avea ceva de rezolvat! Sper sa vi se duca vestea, si sa dispareti cat mai repede de pe piata ca sa faceti loc celor carora li se cuvine! Amin!
Danciuloiu Mihai
Danciuloiu Mihai2 ani în urmă
Angajati care promit un lucru si nu il pot duce la capat in timpul specificat tot de ei. Mereu in pauze, nu sunt in stare sa comunice intre ei sa spuna un pret final. Nu au pic de profesionalism.
Locații recomandate