/Bacau/Instalator

Barrier

Strada Poligonului nr 99, Bacău 600293, România

Barrier
Instalator
4.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GVJR+P7 Bacău, România
+40 234 512 160
barrier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Dima
Adrian Dima2 ani în urmă
Un loc de muncă cu plăcere, unde colegii se ajuta între ei,indiferent de religie, sau etnie, cu tot respectul!!!
Mugurel ticleanu
Mugurel ticleanu2 ani în urmă
Fabrică la standarde europene.
Victor suciu
Victor suciu4 ani în urmă
sub orice critica. comanzi usa de garaj cu usa pietonala incastrata si primesti fara, ca ,cica , este prea mare ca sa suporte usa pietonala.Asta dupa ce toata intelegerea a fost pentru usa pietonala. in fine a recunoscut greaeeala si ami inapoiat din bani. dar cekl ami urat... am solicitat automatizarea portii de aces in curte ( ca tot am telecomanda usii de garaj de la ei) si au trimis un meserias blanr, care a spus ca stie sa fac toate conexiunile la energie electrica si ce sa vezi... chiar nu stie, a legat un cablu 2 x1.5, ( fara impamantare) inainte de sigurantele principale, dupa ce a mai si gaurit cutia electrica. si in plus acu zice ca nu da garantie pe manopera. ca sa nu mai zic si ca poarta functioneaza defectuos la temperaturi negative. am incercat sa iau legatura cu ei atat prin e-mail cat si telefonic dar degeaba. as vrea sa pot icarca filmul cu functionarea portii. sa vad de -oi reusi.
oricum voi sesiza OPC
Costi C (Costi)
Costi C (Costi)4 ani în urmă
o experienta total neplacuta cu aceasta firma. Calitate foarte proasta, nici nu se pune problema de profesionalism. Se vede ca nu exista un om care sa stie sa faca masuratori, sau sa inteleaga ce inseamna tamplaria PVC. Una este prezentat in magazin, si altceva este adus fizic la montaj. Rulourile sunt aproape cat latimea geamului si caseta de rulou sta inclinata. Referitor la montaj.... foarte slab, au reusit performanta sa monteze si demonteze (3 geamuri) de 4 ori. Reglajele? nici pana in zi de azi nu au reusit sa le faca sa stea corespunzator, sa nu prinda la inchidere. sitele sunt niste carpituri care nu stau inchise fiinca (citez "nu avem solutie technica" ).Au prinderea doar la mijloc si pentru sitele mai mari de 1,3 m este insuficient, pe langa asta rama sitelor nu calca pe rama geamului, drept urmare insectele intra pe langa sita. Din pacate domnul care are grija de franciza din Caransebes in aroganta lui nu intelege ca un geam bun , de calitate si montat corespunzator nu are voie sa se inchida singur si nu are voie sa prinda la inchidere. Slab pregatit din punct de vedere tehnic, insa foarte abil in a vinde marfa de o calitate indoielnica.

per ansamblu nu pot sa recomand aceasta firma nici macar dusmanilor.
Romeo Terpez
Romeo Terpez5 ani în urmă
Dupa o colaborare de aproximativ 8 ani cu fabrica Barrier pot spune ca performanta se obtine in timp.
Este de apreciat munca sustinuta in decursul acestor ani din partea intregului colectiv al fabricii in vederea perfectionarii procesului de lucru cat si imbunatatirea permanenta a calitatii produselor.
Sunt sigur ca tot efortul depus pana acum cat si de acum inainte va duce indiscutabil la o si mai mare afirmare a brand-ului Barrier atat pe plan national cat si international.
Adrian H
Adrian H2 ani în urmă
Nu recomand acest producător de tâmplărie PVC și am sa va enumăr câteva dintre neplăcerile cauzate de ei.
1. Calitatea geamurilor lasă de dorit ( poze prezentate mai jos). Am rămas uimit ca geamuri cu asemenea defecte estetice și calitative au trecut de controlul calității și au ajuns la utilizatorul final. Acest fapt îmi lasă impresia amara ca Barrier merge pe concepția "lasă ca merge și asa". Aceasta firma nu pune accent pe calitatea produselor livrate.
2. Am cerut conform contract feronerie cu grad de securitate RC 2 ( cap de închidere stil ciuperca) la toate geamurile și ușile. După montaj am constatat o mare înșelătorie ( din punctul lor de vedere lipsa de comunicare) deoarece ușile de ieșire pe terase erau parțial dotate cu feroneria solicitata.
3. La capitolul promisiuni stau foarte bine, pot sa acord 5 stele. Au o doamna drăguță la call center care vorbește impecabil cu clienții, dar la capitolul respectare promisiuni au deficiențe enorme. În sensul ca mi-au promis ca într-o luna se rezolva problema cu feroneria, dar după 3 luni nu am mai avut nici o veste de la ei. Am sunat din nou și de aceasta data am primit un nou termen mai bun, doar câteva zile ... acum sa vedem ce se va întâmpla.
4. Probleme cu pătrunsul apei între garnituri și alte probleme care nu ma fac decât sa rămân cu un gust amar și o experienta neplăcută cu acest furnizor.
Mai am o ultima speranța că pana la urma voi reuși sa obțin produsele comandate la calitatea de bun simt care ar trebui sa existe.
Ar trebui ca toți utilizatori finali, uniți, cu multe recenzii negative sa schimbam mentalitatea firmelor care practica sintagma "lasă ca merge si asa"
Sorin Floricel
Sorin Floricel2 ani în urmă
Foarte buni, cel mai mare producător de tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă.
Martin Tecuceanu
Martin Tecuceanu2 ani în urmă
Am achizitionat ferestre, rulori si o usa de garaj. Pe langa calitatea necontestabila a produselor, cei de la Barrier au dat dovada de profesionalism in toate fazele interactiunii mele cu personalul. Sunt multumit ca am achizitionat un produs foarte bun, care a fost livrat la timp si montat corespunzator. Sunt bucuros ca sunt companii de acest tip in Bacau. Multumesc Barrier.
Locații recomandate