/Arad/Instalator

Vulcanizare Non Stop Arad

Calea Zimandului, Arad 310216, România

Vulcanizare Non Stop Arad
Instalator
4.3
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
684W+GW Arad, România
+40 746 538 480
vestmarket.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radu Soaita
Radu Soaita2 ani în urmă
Servicii foarte bune și de calitate. De fiecare data când am fost la ei am fost foarte mulțumit de serviciile lor, indiferent dacă a fost schimb de roti, cauciucuri sau o simpla pana. Având program non stop, e un beneficiu enorm. Recomand cu încredere.
Sándor Sárközi
Sándor Sárközi2 ani în urmă
Timp mare de asteptare! Baietii nu prea grabesc...5-6 mașini la rand si ei stă la tigara!pozitiv e programul, ca e non stop si cam atât!
Valentin Gogorita
Valentin Gogorita2 ani în urmă
Am venit sa umflu o toată pe semiremorcă si mi a zis să aștept 2.30h... hai sictir ca nu era moca. Închide baraca 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Slabi, cum sunt majoritatea vulcanizarilor din tara asta...pline de Dorei. Strang rotile cu pistolul mai mult decat este nevoie, si degeaba mai pun dinamometrica dupa aceea. Din 4 roti, doar pe 3 mi-a pus dinamometrica si la final, cand am intrebat de pret, a stat pe ganduri si m-a taxat cat a avut chef, normal ca mai mult fata de preturile afisate. Fiind nonstop, cei ce tranziteaza tara daca au o pana in regim de urgenta, merita sa intrii la ei, dar sa stai in Arad si sa faci schimburile la ei?! Neah
Robert Koncz
Robert Koncz2 ani în urmă
Personal profesionist, amabil si foarte rapid. Am ajuns cu o roată demontata de mine de pe o mașină ce aștepta pe marginea drumului intre 2 localități.... după ce i-am spus despre cr este vb în 3 minute pana era rezolvata..(operațiunea in sine a durat 16 secunde 😁)... cost 26 RON. Recomand tuturor!
Mihai Stan
Mihai Stan2 ani în urmă
Spațiu mic pentru camioane trebuie sa ieși cu spatele și se mișcă foarte greu
Iancsik Oswald
Iancsik Oswald2 ani în urmă
Am venit cu o pana de roata si cererea de a o repara. Repararea cat si inlocuirea rotii pe masina au fost rapide. Singura problema pe care am observat-o este ca nu am fost intrebat la cate atmosfere are nevoie sa fie umflata anvelopa in urma reparatiei.
Sorin A.
Sorin A.2 ani în urmă
👍 Odata intrat baietii s-au miscat destul de repede, mi-au verificat care roata are pana, dar am avut ghinionul sa prind "doar" 5 masini in fata la schimbat anvelope de iarna si am asteptat aprox vreo 2 ore. Preturile sunt rezonabile. Recomand.
Locații recomandate