/Timis/Inchiriere de masini

Remocars Inchiriez remorci platforme Timisoara

Remocars Inchiriez remorci platforme Timisoara
Inchiriere de masini
2.3
3 recenzii
3 comentarii
+40 722 949 599
remocars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Horvath Zsombor
Horvath Zsombor2 ani în urmă
neserios, doar povesti la telefon in care ii explici de 10 ori la ce iti trebuie remorca, iti zice sa revii seara, seara zice ca nu-i acasa si n-are timp, intrebi cand are timp nu zice nici zi nici ora... dl nu vrea sa inchirieze defapt remorca probabil. macar de n-ar zice sa revii seara si sa te bazezi ca o sa ai o remorca disponibila.
Flavius Vesa
Flavius Vesa2 ani în urmă
Pierdere de timp, suni sa faci programare, iti spune sa suni cu cateva ore inainte. Suni in ziua cu pricina sa te asiguri ca are remorca disponibila, te intreaba a zecea oara cine esti si despre ce remorca e vorba. Ceri adresa zice ca o primesti doar atunci când te pornesti spre el.
Se Sese
Se Sese2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am închiriat o remorcă de bicicletă de la bărbat și am avut un accident la întoarcere în care am spart din greșeală una dintre farurile din spate. A fost foarte înțelegător și am rezolvat problema fără nicio dramă suplimentară. Trailer bun, serviciu excelent pentru clienți. il recomand.

(Original)
I rented a bike trailer from the man and had an accident coming back where I accidentally smashed one of the rear lights. He was very understanding and we solved the problem with no extra drama. Good trailer, excellent customer service. I recommend it.
Locații recomandate