/Suceava/Inchiriere de masini

Trans Nicolaescu Srl

Strada Gării 33, Rădăuți 725400, România

Trans Nicolaescu Srl
Inchiriere de masini
3.9
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWQ4+W9 Rădăuți, România
+40 745 638 910
transnicolaescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
Mihaela Popovici
Mihaela Popovici2 ani în urmă
Extrem de mulțumită de prestația, de comportamentul personalului care deservește firma. Doar în străinătate am mai beneficiat de asemenea deservire. Se vorbește extraordinar de frumos, calm, înțelegător. Autocarele moderne și silențioase cu scaune spațioase.Rutele sunt realizate în așa fel, încât satisface toate nevoile beneficiarilor. Se străduiesc să mulțumesca pe absolut toată lumea participantă la cursă iar verificarea înaintea plecarii este realizată de însuși patronul firmei.
Karma Aiko
Karma Aiko2 ani în urmă
Roman-Falticeni ... 40 lei. Sunați înainte de a merge cu aceasta firma pentru a nu avea surprize (pret exagerat)

Ziua următoare am mers cu alta firma de transport... 26lei.
Bogdan ovidiu
Bogdan ovidiu2 ani în urmă
Vai de steaua lui șofer: vorbea neîntrerupt la telefon, a depășit de nenumărate ori foarte riscant, s-a certat și șicanat în trafic cu doi camionagii, a luat amendă de la poliție că nu purta mască și nici centură. Să vă păzească Dumnezeu să nimeriți pe cursa lui
Prisacaru Daniela
Prisacaru Daniela2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Desi am facut rezervare din timp cu plata imediata online pentru calatorie dus-intors , conditiile de calatorie catre Aeroport Bucuresti au fost inumane. Este inadmisibil ca o familie de cu un copil sub 12 ani sa fie imprastiata in tot autobuzul ( NU autocar cum ar fi normal ci o cursa normala de calatori intre doua localitati). Nu se poate ca pentru un drum de 5 ore sa fie trimis un astfel de mijloc de transport. Nu e vorba de o companie cu preturi scazute, nicidecum, exista alte companii care au preturi mai scazute, am optat totusi pentru Trans Nicolaescu in speranta ca serviciile vor fi de calitate.
DEZAMAGIRE TOTALA!
Daniel Blaj
Daniel Blaj2 ani în urmă
Companie periculoasa in timpul pandemiei. Autobuz pe ruta Bucuresti-Otopeni foarte mic si plin pana la refuz. Soferul a tipat la cei care au cerut respectarea conditiilor sanitare. Numai doua sau trei persoane purtau masca. Dupa calatoria du ei, 21/08/2021, am fost testat pozitiv la covid 19. Daca tineti la sanatatea dumneavoastra gasiti alta sotutie ! Am semnalat problema in Romania, nici la Neamt nici la Suceava nu a reactionat nimeni.
Ioana Chindris
Ioana Chindris2 ani în urmă
Nu recomad : lipsa de bun simt din partea soferului, am calatorit ruta Bucuresti - Suceava unde tot drumul soferul a vorbit la telefon fara sa tina cont ca poate deranjeaza pasagerii, si totodata e la munca nu unde isi povesteste peripetiile lui.
Luca Simicic
Luca Simicic2 ani în urmă
Trans Nicolaiescu, Tarsin si RVG Speed sunt companiile mele de incredere pentru Falticeni-Bucuresti... De ce?? Pai simplu Calitate, Comfort,Dotari,Profesionalism,Si un pret decent Recomand toate cele 3 compani
AUTOGARI EUROPA
AUTOGARI EUROPA2 ani în urmă
O firma de toata jena ! Ce cauta asa ceva in piata de transporturi. Platesti bilet pentru autocar sa calatoresti 400 km si te imbarca intr-un microbuz rupt , mizerabil. Asa masina nu poate circula nici macar in jurul orasului Suceava, poate in ultimul sat uitat de timp, nu pe o linie de aeroport Bucuresti. Asa arata geamul lateral.
Locații recomandate