/Sibiu/Inchiriere de masini

Spălătorie Auto

Sibiu, România

Spălătorie Auto
Inchiriere de masini
3.3
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5G4+HV Sibiu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Adrian Blaga
Adrian Blaga2 ani în urmă
Atenți la detalii... Printre puținele spălătorii auto clasice...
Miclagold Choice
Miclagold Choice4 ani în urmă
Ofer o stea pentru angajații cu tupeu si nepoliticoși pe care îi are spălătoria. Sfat pentru proprietar: nici un business nu o sa meargă bine decat daca suntem si noi implicați. A fost prima oară cand am vrut sa spăl masina dar cu siguranța ultima. La 21:20, băiatul a refuzat sa si aspire masina pt ca el trebuie sa plece acasa.
Liviu Ionut Croitoru
Liviu Ionut Croitoru5 ani în urmă
Locatie OK pt spalat...nici prea rea, nici prea buna. O data m-au lasat fara presul din spate dreapta..am vazut dupa 3 zile...dar l-am recuperat, cazuse dupa un radiator. Alta data si-au uitat o laveta la mine in masina..le-am restituit-o. Am inceput sa ii frecventez de pe vremea cand era nonn stop..mergeai pe la 21:00 si spalai masina fara sa stai la coada....Acum nu mai e nonstop
Raluca Roxana
Raluca Roxana5 ani în urmă
Nu imi place cum este pozitionata spalatoria deoarece e f greu cu parcaea cand este ocupat. Angajatii fac treaba buna poate un pic ar mai trebui insistat la interior. Am spalat masina la ei de 3ori pana acum si o sa mai merg. 9% sunt multumita
# deny
# deny6 ani în urmă
A fost non stop,nu mai este. Aseara am ajuns la 22 45 am stat un sfert de ora in masina cu motorul pornit si farurile aprinse pt ca era o masina pe rol,la 22 55 a fost gata si am vrut sa intru,dar surpriza sa inchis non stopu mia facut semn baiatu ca sa inchis si nu mai poate lua nici o masina desi se uitase la mine de vreo 5 ori pana sa intru dar o fi crezut ca ,,,mananc seminte,,.Pe viitor asigurati-va inainte poate veti fi refuzat exact inainte de a intra.
Alin Draghici
Alin Draghici6 ani în urmă
Total neprofesioniști. Se învârt cu câte o cafea în mână și țigara aprinsă până se scurge toată spuma de pe mașină câte 10 minute și durerea în cot pentru ce au de făcut se vede din piață. Singurul avantaj este ca e nonstop... Altfel mai bine îți vezi de drum și cauți altă spălătorie.
Diana G
Diana G2 ani în urmă
Pot să afirm cu certitudine că își fac treaba angajații acestei spălătorii. Probabil știți că în multe spălătorii, fac în grabă, nu sunt atenți la detalii etc, in schimb aici mașina iese ca nouă. Recomand cu încredere!
Diana Gordan
Diana Gordan2 ani în urmă
Băieții care au spălat mașină interior, exterior au făcut o treabă excelentă dar nu prea știu matematică! 55-35 este 20 nu 10! Lasă, sa fie de ceva cald la ieșirea din tura că și așa era ud până la piele! Mă mir că nu s-a îmbolnăvit!
Locații recomandate