/Sibiu/Inchiriere de masini

Romfour

Strada 9 Mai Nr. 85, Sibiu 557260, România

Romfour
Inchiriere de masini
3.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R525+36 Sibiu, România
+40 747 182 821
romfour.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lupascu Cristian
Lupascu Cristian4 ani în urmă
Am calatorit cu compania romfour din Sibiu spre Paris.
- Durata oficiala a calatoriei a fost de 28 ore, in realitate echivalenta cu 40 ore.
- Pe site erau indicate toate conditiile (WC, Wi-Fi, Aer Conditionat etc.) In realitate - Miros de transpiratie si pauze de 10 minute o data la 4-5 ore. Nu mai zic de masa, a fost luata din mers.
- Intarzieri de 2-3 ore in medie. Din cauza organizarii extrem de proaste, soferii erau nevoiti sa astepte pasagerii din alte microbuse ore in sir. In cazul in care cineva intarzie, soferii nu suna ceilalti soferi care trebuiau sa ajunga la destinatie, in schimb suna pasagerii care trebuie sa ajunga punand pe umerii lor cauza intarzierii.
- Esti dus la adresa (punctul suprem cu care se lauda compania). Microbusul cu care am circulat a trecut pe langa un sir de destinatii la care puteam fi lasati unii pasageri, insa, din lipsa de organizare, acestia au fost dusi pana in Paris, urcati in alte microbuse si intorsi inapoi practic spre adresele pe care le-au indicat.

Concluzie: Daca doriti exact opusul a ceea ce promite compania, Romfour este pentru DVS.!!!
Anica Gavrila
Anica Gavrila4 ani în urmă
Eu am călătorit în Franţa cu copilul meu de doar 5 luni şi aveam oarecare emoţii dar până la urmă s-a dovedit ca nu aveam nici un motiv pentru a-mi face griji, cei de la Romfour sunt nişte profesionişti.
Adina Barac
Adina Barac4 ani în urmă
Am trimis un colet din Germania in Romania.. pot spune ca am avut parte de o experiența perfecta . Mi-au ajuns produsele in condiții perfecte și foarte repede la un preț foarte bun .. Va mulțumesc ptr serviciile oferite .
Mihai Radu
Mihai Radu4 ani în urmă
Personal amabil, să vedem cum ajunge pachetul. Este bine de știut că se desfac pachetele aici așa că nu vă străduiți să l împachetați prea tare, că vi le răscolesc la sediu de numai!
Floriana Gheorghita
Floriana Gheorghita4 ani în urmă
Proverbul spune "nu judeca o carte ,după copertă" . Așadar nu credeti in parerea celor rău voitori si convingeți-vă personal de aspectele vizualizate.
Mihai Radu
Mihai Radu4 ani în urmă
E cu dus și întors.
Pop petre
Pop petre5 ani în urmă
Diana Vasile
Diana Vasile2 ani în urmă
De tot rasul!
Locații recomandate