/Olt/Inchiriere de masini

Ford Plusauto Slatina

Strada Pitești 245, Slatina 230048, România

Ford Plusauto Slatina
Inchiriere de masini
4.1
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F93R+2P Slatina, România
+40 731 367 368
plusauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marin Andrei
Marin Andrei2 ani în urmă
Personal calificat, amabil, ii recomand cu mare încredere. Doamna Adina GHEORGHICEANU prezintă detaliile autoturismelor tehnic dar și pe înțelesul clientului. Sunt foarte mulțumit de serviciile acestora.
Iulian Ontica
Iulian Ontica2 ani în urmă
Este a3a oara cand vin in această reprezentanta.
Cu mare părere de rău spun asta, oamenii de aici, sunt și foarte nepregătiți și foarte respingători.
Am venit cu un Ford Kuga 2016, 2.0 150cp euro 6, cu motivul că nu mai face rece.
I-am explicat că mașina are freon și instalația are presiune, nu sunt pierderi.
Am rugat să mi se pună un tester, să platesc, si sa-mi spuna ce are mașina.
Domnul Inginer spune : nu mai întâi trebuie să încărcăm instalația cu freon, plătiți 360 lei, apoi facem verificarea dacă mașina pierde freon, vă costă 160 lei, abia apoi putem să punem laptop-ul să vedem dacă mașina are ceva, și vă costă 180 de lei o verificare simplă sau 350 lei o verificare mai amănunțite.
Concluzia :
Să plătesc 520 lei pt freon ( care eu îl am și este ok )
+ 350 de lei ca sa pună laptop-ul pe mașină.
Domnilor șefi de la Ford, vă rugăm frumos, trimiteți acești oameni acasă, nu fac cinste reprezentanței Ford, și sunt total nepregătiți.
- Am mers la niște băieți în stradă, după ce am explicat au pus mâna direct unde trebuia să repare mașina, fără să ceară nimic înainte și sa vorbească arogant.
Rușine pentru comportament la reprezentanta Plus Auto Slatina.
Ludmila Stoian
Ludmila Stoian4 ani în urmă
Experiență foarte plăcută. Doamna Anca a fost foarte drăguță.
Cucu Nicolae
Cucu Nicolae5 ani în urmă
Plusauto Slatina,situata pe str.Pitesti, ca magazin de prezentare și desfacere a automobilelor Ford este OK. Angajati serviabili si dornici să vanda produsele,amabili și dedicati jobului. În ceea ce priveste partea de service nu va recomand să mergeti nici cu caruciorul de butelii. Va vor spune ca nu pot decat sa umfle eventual rotile. Unul din cele mai slabe service dedicate Ford și nu numai din România. Nu ma refer la dotări sau aspect!Mă refer la capacitatea profesională a celor care il deservesc. In primul rand -tonul il da șeful de service care este la receptie. Plictisit de viață,sictirit și blazat,te intanpină cu o figură și un ton care te edifică instantaneu asupra profesionalismului său. Mai ca nu te înjură că l-ai deranjat din contemplarea vietii. Dacă expui o problemă mai complicată pentru mintea lui odihnită va răspunde ” a nu se poate” și începe să înșire elcurbatii. Cred ca la acest service de reprezentanta se fac doar lucrări de schimbare ulei,filtre și plăcute de frână, ca la un service sătesc si chiar mai putin. Daca faci o diagnoză a masini cu interfata dedicata Ford si obtii ceva erori cu ele vei rămțne deoarece nu are cine să le interpreteze si să le rezolve! În alte serviceuri vezi agitatie,lume multă cu masini la reparat sau diagnosticat. Dar la Service Autoplus Slatina ai impresia unei lumi uitate. Nici o miscare,totul incremenit,pustiu ca in filmele de groază. In mod logic te intrebi din ce sunt plătiti angajati acestui service care pur si simplu fac un deserviciu firmei FORD . Îti pui intrebarea daca la angajarea acestor lucrători au fost conditii de bază incompetenta ,indolenta și nesimțirea. Am acordat 2 stele desi si una era prea mult datorită lucrătorilor de la vânzări care ar fi meritat 5 stele dar care au dezavantajul de a fi colegi cu cei de la service!!! Feriti-vă oameni buni de acest service al Ford din Slatina. Aveti varianta Craiova sau Pitești!
Alin Barbuia
Alin Barbuia5 ani în urmă
Personalul foarte primitor și gata sa iti ofere orice informație, chiar dacă ești stresant. :)) Nu suntem toți asa când cumpărăm o mașină noua? Aia cum e? Da' aia de ce? Și... ailalta? :))) Cert este ca am primit toate informațiile de care am avut nevoie într-un mod care m-a făcut sa ma simt confortabil.
Ana Protopopu
Ana Protopopu2 ani în urmă
La 300km dupa ieșirea din garanție schimbi motorul jumate și la preturi astronomice.
Anca dicu
Anca dicu2 ani în urmă
Va asteptam cu drag!!!
Popescu dragos
Popescu dragos2 ani în urmă
Rezolvat toate problemele rapid și eficient
Locații recomandate