/Neamt/Inchiriere de masini

SC Parking SA

610350, Str. Cuiejdi, Piatra Neamț, România

SC Parking SA
Inchiriere de masini
2.6
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9F9+G5 Piatra Neamț, România
+40 233 220 238
parkingsa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 10–18
Mirecuri: 8–16
Joi: 10–18
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maia corduneanu
Maia corduneanu2 ani în urmă
Niște oameni foarte josnici, călcândule pragul te tratează cu dispreț și nu dau 2 bani pe tine, așteaptă atenții ,pile ,relații,. Nu sunt transparenți, se ascund în spatele biroului și spun că nu au locuri(tu nu poți să vezi pe un monitor locurile că au scos cablu de la el) deci hoții doar ei sa vadă,
In data de 10 decembrie 2021 am specificat că vreau un loc care este liber, nu au vrut să mi-l de-a din diverse motive, că trebuie să îl liciteze, doar ei știu când
Servesc interese anumitor persoane
Sunt nesimțiți care au pus stăpânire pe locurile de parcare de lângă imobiliare noaste și suntem obligați să parcam in altă parte
Costi Muraru
Costi Muraru2 ani în urmă
Conform zvonurilor care circulă în oraș, de la 01.03.2022 parcările de reședință vor fi scoase la licitație. Am întrebat despre acest subiect, dar nu am primit răspuns. Contractul de închiriere l-am încheiat pe un an. Până la 30.09.2022. Ce se întâmplă de 01.03.2022?
Cristian draghiceanu
Cristian draghiceanu2 ani în urmă
Ii chem pe băieții veseli, de la piață până la biserica Catolică (din centru) fac 30 de minute, trec pe lângă tine și se întorc după alte 30 de minute, așa că te lipsești.
Varză acest serviciu.
IULIAN IOACHIM
IULIAN IOACHIM4 ani în urmă
Am vrut astazi sa blochez un nesimtit care a lasat numarul in parbriz dar care in 15 minute nu a raspuns la telefon. In cele din urma am dat tel la blocari si mi-a raspuns un nene care m-a informat ca trebuie sa am contracul locului la mine ca sa ma puna ca martor in procesul verbal. Parca nu putea sa verifice telefonic la sediu datele mele. DECI o societate care pentru 140 lei/an traseaza o data pe an cu vopsea un numar de inmatriculare pe 5m de sosea. RUSINE !
Nicu Nicolae
Nicu Nicolae4 ani în urmă
Proaste servicii. Dacă ii chemi sa blocheze o mașină iti cer contractul ! Le arat masina, buletinul si ce stie pe locul meu dar trebuie să port contractul cu mine. Vin tarziu si spun ca nu se poate bloca ca roata e lipite de bordura. Le cer sa puna plăcută cu parcare de reședință si spun ca nu pot ! Dar de luat bani se poate ?
D6181 D
D6181 D2 ani în urmă
Niste hoti spagari. Doamnele de la ghiseu accepta atentii materiale la reinoirea contractelor unor auto fictive fara ITP valabil ( masini vandute sau radiate ). Daca este cineva interesat din conducere am exemple, se pot verifica foarte usor contractele.
Deasemeni, desi exista loc liber de parcare in zona de resedinta , am solicitat inchirierea acestuia si mi s-a raspuns ca se mai asteapta si alte solicitari de inchiriere pentru a organiza o licitatie. Licitatie care datorita pandemiei nu se poate organiza momentan, dar ma vor contacta ei nu se stie cand. Un raspuns si un comportament ce reflecta ratingul.
Mihaela Sum
Mihaela Sum2 ani în urmă
Loc de parcare de resedinta, in fata blocului unde locuiesc, ocupat de 10 ani.Am ramas fara el.De ce? Intarziere de 2 luni pentru reinnoirea contractului, acum, in aceasta perioada speciala, cu restrictii de circulatie, amanari de taxe, plati etc.Avertizare? Doua mesaje identice , pe telefon, la interval de o saptamana, in luna aprilie, stare de urgenta in Romania.Ce sa fac?Solutia data de manager: Asteptati un an si mai vedem dupa...Pana atunci ma invart in jurul blocului si vanez un loc unde pot parca, in fiecare zi...Sunt revoltata si ma simt cu mainile legate!
Bursuc narcis
Bursuc narcis2 ani în urmă
De ce nu se face totul online? De ce trebuie sa merg la 3 ghisee pt o reinnoire? De ce nu faceti program de la 7 sau 7.30?
Locații recomandate