/Neamt/Inchiriere de masini

ATLASSIB

Autogara, Roman 617135, România

ATLASSIB
Inchiriere de masini
3.4
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWPC+5H Roman, România
+40 233 742 089
atlassib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iolanda Mihai
Iolanda Mihai4 ani în urmă
Cea mai proasta firma de transport, nu recomand!
Am venit acum 3 zile din italia cu ei ,mi-au pierdut bagajul si acum umblu "pe drumuri " pentru a-mi recupera bunurile . Șoferi foarte nesimțiți cu un limbaj de strada.Autocare jegoase cu scaune rupte ,murdare pline cu gume de mestecat.
Pana sa ajungi acasa schimbi cel putin 5 autocare pentru că nu sunt in stare sa repartizeaze din prima tranșă trebuie sa te schimbi de o sută de ori. De exemplu cand am facut schimbarea la Sibiu, acolo am observat ca bagajul meu nu mai era. Șoferul care trebuia sa vina spre orașul meu a început să țipe la mine ca el nu mai sta sa-mi caut eu bagajul ,ca ma lasa acolo sa ma descurc ,m-a tras chiar si de mana iar atunci m-am enervat si i-am zis"Ba omule tu nu rupi **** pe bani mei să-ți fie clar ,te bag prin tribunale de nici mă-ta nu te mai scoate de acolo ,așteaptă să las la oamenii ăștia un număr sa ma.poata contacta "
Nu mai spun ca mi s-au adus reproșuri de catre alti șoferi cum ca "Da' cand s-a făcut schimbarea cu ceilalți la Arad ce ai facut,de ce nu te-ai uitat sa vezi cine si cum ia bagajele " la care eu i-am spus "Auzi da' lucrez la SRI si nu stiu eu,este treaba voastră sa va ocupați ca nu v-am platit degeaba ,după.ce ca sunteti incompetenți si nu verificati omul ce bagaje isi ia tot voi cu gura mare .
In concluzie ,daca ai plecat de acasa cu un bagaj de la ei poti pleca cu 2 ,va asigur ca nu spune nimeni nimic
Deci mai degrabă data viitoare voi merge pe jos decât cu ei .
Iulian Dumea
Iulian Dumea4 ani în urmă
Un serviciu bun de curierat în afara țării!
Marin Tiron
Marin Tiron4 ani în urmă
Foarte frumos îmi place foarte mult serviciile oferite de ATLASSIB felicitări
UDP ROMÂNIA
UDP ROMÂNIA4 ani în urmă
Super tare
Iuliana Rotariu
Iuliana Rotariu6 ani în urmă
Personal f nepoliticos. Nu stiu sa vorbeasca cu clientii. Dau numere de telefon fara sa anunte daca sunt mobile/fixe, ca si cum orice om de pe pamant este din Roman, Neamt!@!
Vlad Mirza
Vlad Mirza7 ani în urmă
Amatori, neseriosi, nesimtiti!
Alexuta Alexandra
Alexuta Alexandra2 ani în urmă
Eu sun cam de la țară. ...am pus bibelouri. ...și toate au ajuns întregi. ...,darrrrr am scris diverse pentru pachetul meu. Acum firma a sunat pe mama mea și ia dat adresa pentru noul sediu din Roman. ...Autogară! !!Felicitări Atlassib /Atlantic! !!felicitări pentru că eu merg cu voi de șase ani. ..și niciodată nu am avut nici o problema. Felicitări încă o dată! !
Alin Apetrei
Alin Apetrei2 ani în urmă
Schimbati adresa numai trimiteți oameni în Pietonal Stefan cel Mare.daca va ți mutat la autogara nu suntem birou de informații pentru voi
Locații recomandate