/Mehedinti/Inchiriere de masini

Hotel Corona

Bulevardul Tudor Vladimirescu 106a, Drobeta-Turnu Severin, România

Hotel Corona
Inchiriere de masini
4.3
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMM6+23 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 743 128 658
hotelcorona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Vadeanu
Florin Vadeanu2 ani în urmă
Un hotel foarte bine amplasat și ușor de găsit. Camerele curate, spațioase și luminoase. Personal amabil.
Ssrm alba
Ssrm alba2 ani în urmă
Imi pare rau dar acest Hotel nu merita nici mcar o stea.Sunt convinsa ca patronii nu stiu ce se intimpla la micul dejun.Este inacceptabil ca doamna care te serveste cu cafea sa dispara 30 minute ...sa astepti ca un prost dupa ea ...pe linga ca daca se termina untul sau orice altceva nu se mai inlocuieste.RUSINE!!!!!!!!!!o INVIT PE DOAMNA IN ARDEAL SA VADA CE INSEAMNA SERVIREA!!!!!!!!!!!!!!!
Leather Gloves
Leather Gloves2 ani în urmă
UN HOTEL DE TRANSIT EXCEPȚIONAL!
CAMERE CURATE,PAT CONFORTABIL,WIFI FOARTE BUN, PERSONAL PRIETENOS.
AM STAT AICIA IN TRECERE DAR RECOMAND ACEST HOTEL!!!! 5 STELE!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
‼️‼️⭕️O stea pentru restaurant prețuri mari dar mâncarea banala, comand o ceafa pe grătar cu cartofi, și îmi aduce o ceafa făcută in tigaie talpa de bocanc, preț doar ceafa 18 lei doar o bucata. Fițe multe și prețuri mari pe burta goală. Dacă tu nu STI sa faci o simpla ceafa ce sa mai vorbesc de vita sau Rață sau ce mai scria prin meniul ăla sofisticat. ‼️‼️⭕️
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel2 ani în urmă
Un hotel amplasat cu vedere spre Bd Tudor Vladimirescu ceeea ce noaptea poate fi destul de zgomotos datorită autovehiculelor care trec pe bulevard. Hotelul dispune de camere spațioase cu pat matrimonial mare și aer condiționat. Mic dejunul nu este unul spectaculos fie în regim bufet suedez sau a la carte. Mâncarea în general bună însă se mai poate îmbunătăți. Personalul de pe ambele ture este amabil. Per total recomand, însă pentru o perioadă mai lungă de ședere în oraș pot fi și alte opțiuni mai bune de cazare.
Cosmin Soare
Cosmin Soare2 ani în urmă
Am stat cu familia pentru o noapte dupa un drum foarte lung. Camerele erau spre strada dar foarte bine izolate si bine intretinute.
Doamna de la receptie foarte amabila. Mic dejun copios. Recomand.
Bada Cristina
Bada Cristina2 ani în urmă
Hotel f bun pt tranzit, curat, are camere spațioase. Receptionera f amabilă, la cazare, ne a atenționat că în vecinătate se renovează un magazin Profi și dimineața poate va fi gălăgie și micul dejun bun
Mădălina Pătrașcu
Mădălina Pătrașcu3 ani în urmă
De banii pe care îi dai, nici măcar apă caldă nu primești. Mai trebuie niște curățenie ca totuși se pretează la a fi hotel.
Locații recomandate