/Maramures/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional Maramureș

Strada 66, Nr. 22, Tăuții-Măgherăuș 437345, România

Aeroportul Internațional Maramureș
Inchiriere de masini
4.5
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MF68+9P Tăuții-Măgherăuș, România
+40 262 293 444
aimm.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angelica Bodea
Angelica Bodea2 ani în urmă
Am așteptat copii din Egipt, totul a decurs bine, au plecat bine,sau simțit bine și au ajuns cu bine!
Ileana Pop
Ileana Pop2 ani în urmă
Este deplorabil faptul ca au trecut mai bine de 2 ani de la redeschiderea aeroportului maramures ca aeroport international modernizat cu bani europeni, si nu exista nici un zbor care sa lege acest aeroport de vreo capitala Europeana! Practic cetatenii europeni nu beneficiaza de aceasta investitie, care de 2 ani avantajeaza doar zborurile cargo de transport marfa si cele private. Este o situatie aberanta daca comparam acest aeroport cu cel din judetul limitrof, si anume Satu Mare, de unde exista zoboruri directe la Bucuresti, Londra, Paris, Frankfurt, Roma si Munchen. Rusine Consiliului Judetean Maramures si bravo satmarenilor! Ma intreb daca noi maramuresenii suntem victime ale incompetentei alesilor locali sau ale coruptiei acestora, ambele scenarii trebuind a fi analizate cu atentia de autoritatile competente la nivel national si european.

It is deplorable that after more than 2 years since the Maramures Airport has reopened as an international airport after its modernisation with European structural funds, the only ones benefiting from this are companies chartering cargo flights and private flights. Basically, regular European citizens are not benefitting at all from this modernisation done with European funds! The situation is even more ridiculous by comparison with the neighboring county's airport, ie: Satu Mare from where there are direct flights to Bucharest, London, Paris, Frankfurt, Rome and Munich. Shame on the Maramures County Council and congratulations to the Satu Mare County Council! I am wondering if we, the Maramures natives, are yet again the collateral victims of the local authorities' incompetence and corruption... Regardless, in this situation the competent national and European authorities should carefully review how the European monies were spent and how European citizens are benefiting from this investment.
Ioan Sebestyen
Ioan Sebestyen2 ani în urmă
Despre aeroport nu ma pot plange,sectorul bagajelor de cala e foarte mic dar asta e dar in schimb am nimerit peste un controlor vamal Marius Opris care are un comportament agresiv si lipsit de bun simt ,la sfatul avocatului voi vedea ce plangere voi depune impitriva lui
Maraprint Deco
Maraprint Deco2 ani în urmă
Din pacate cam asta e valoarea actuala... Demonstrati contrariul, si recenzia va fi mai buna. Poate domnul Buda ar putea lua ceva cursuri de la domnul Patrascu. Fraza din declaratia domnului Patrascu cum ca un agent de zboruri a contactat aeroportul din Maramures pentru a implementa zboruri, dar fara raspuns din partea aeroportului, si doar apoi s-a indreptat catre cel din Satu Mare, asta spune tot, de altfel dovada a cate zboruri avem. Sper doar sa nu o luati in nume de rau, ba mai mult sa va impulsioneze si mai mult.
Liviu Olos
Liviu Olos4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de evolutia recenta a aeroportului Baia Mare: introducerea zborurilor catre Antalya, faptul ca urmeaza sa fie introduse doua zboruri pe zi catre Bucuresti, zbor catre Egipt si alte zboruri internationale.

Am fost de asemenea multumit de faptul ca pentru un oras asa de mic avem un aeroport rezonabil.

Sper ca pe viitor sa se efectueze sondaje la pasagerii zborurilor pentru a investiga destinatiile noi spre care acestia isi doresc sa zboare. Probabil cate un zbor pe saptamana catre: Paris, Roma, Munchen, Londra, Madrid, Viena, Amsterdam, cu plecare vineri si intoarcere duminica seara ar facilita atat partea de turism cat si intoarcerea acasa a multor romani plecati in strainatate.

De asemenea sper ca pe partea de zboruri interne vom reusi sa inlocuim aeronavele ATR-42 pentru ca avioanele actuale clar au capacitate insuficienta. Clar merita sa iei avionul spre Bucuresti fata de varianta cu trenul.

Mult succes in continuare! Recomand acest aeroport!
Florin Muresan
Florin Muresan2 ani în urmă
Deși părea promițător, acest aeroport sau poate cei care îl gestionează lasă mult de dorit. Deși toată lumea politica promitea o "Poarta de întrare în Maramureș", am primit o gaura de șarpe. La 2 ani de la finalizarea modernizării avem o cursa mediocra BM-Buc și 2-3 chartere de tot plânsul, în momentul în care mult mai eficienta conducere a aeroportului vecin din SM atrage cu brio companii aeriene și deschide multe destinații regulate internaționale.
La noi când sau mai bine spus, voi când faceți ceva?..
Marius Rus
Marius Rus2 ani în urmă
Păcat de lipsa traficului cu alte destinații....
Doar București ...
Indre emanuel
Indre emanuel2 ani în urmă
Nu vine si nu pleaca nimeni de aici. Cursele regulate promise inainte de alegeri au fost regulate..... doua saptamani dupa alegeri. Doar muribundul Tarom mai vine, dar destul de rar, o daya pe saptamana
Locații recomandate