/Maramures/Inchiriere de masini

CALEA LACTEE S.R.L.

Strada Bogdan Vodă, Baia Mare 430203, România

CALEA LACTEE S.R.L.
Inchiriere de masini
4.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHX6+48 Baia Mare, România
+40 744 705 873
rentacarmaramures.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csilla steplin
Csilla steplin2 ani în urmă
Simona esti deosebita, ne-ai servit mai mult de 15 ani, recomand cu caldura si incredere. Eu doar pot sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru noi . Daca e sa dau nota atunci ar fi 10*****************************************
Ancuta Negre
Ancuta Negre2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență grozavă! Totul a mers bine Simona este minunată. Mașinile sunt asigurate integral și în stare foarte bună.
Se va întoarce

(Original)
Great experience! Everything went smooth Simona is wonderful. The cars are fully insured and in very good condition.
Will be back
BetterWorld00 Peace00
BetterWorld00 Peace002 ani în urmă
(Tradus de Google) Am închiriat o Skoda Octavia pentru o săptămână în septembrie. Vehiculul avea asigurare în două sensuri (merita din plin), era foarte confortabil și nu am avut probleme cu el. Doamna Simona a fost extrem de drăguță, profesionistă și foarte ușor de tratat. Cu siguranta voi inchiria din nou. Experiență grozavă de închiriere în Baia Mare, mulțumesc!
Multumesc frumos, voi reveni!

(Original)
I've rented a Skoda Octavia for a week this September. The vehicle had two-way insurance (well worth it), was very comfortable and I had no issues with it. Mrs Simona was extremely nice, professional and very easy to deal with. I will definitely rent again. Great rental experience in Baia Mare, thank you!
Multumesc frumos, voi reveni!
Daniel Bot
Daniel Bot5 ani în urmă
Recomand aceasta firma de închirieri!
A T
A T5 ani în urmă
(Tradus de Google) A avut o experiență cu adevărat bună, închiriată de la Calea Lactee. Masina era curată, bine întreținută, avea o călătorie foarte plăcută, iar reprezentantul era foarte primitoare și util. Nu au existat probleme cu primirea sau livrarea masinii.

Eu cu siguranta o recomand.

(Original)
Had a really, really good experience renting from Calea Lactee. The car was clean, well maintained, had a very pleasant trip and the representative was very welcoming and helpful. There were no problems with the reception or delivery of the car.

I definitely recommend it.
K Leung
K Leung6 ani în urmă
(Tradus de Google) Târziu pentru o oră la preluare. A trebuit să apeleze la compania mamă din Grecia, Surprice, pentru asistență. Mașina avea șase ani, cu toate zgârieturile și coborâșurile în primul rând. Depozitul este de 600 de euro. La întoarcere, a cerut bani pentru lipsa unei bucăți minuscule de plastic peste bagajul care ar fi căzut de la sine. Peste mai mulți ani de experiență de închiriere de mașini, aceasta este prima dată când am fost taxat pentru „daune”, pentru ceva atât de banal, care nici măcar nu a fost provocat de mine. Evitați cu orice preț

(Original)
Late for an hour on pickup. Had to call parent company in Greece, Surprice, for assistance. Car was six years old with all scratches and dents in the first place. Deposit is hefty 600 euros. On return demanded money for missing a tiny piece of plastic over the luggage hold that would have fallen off by itself in the first place. Over many years of car rental experience this is the first time I got charged for "damage", for something so trivial that wasn't even caused by me. Avoid at all cost
Dan Iosif-Silaghi
Dan Iosif-Silaghi2 ani în urmă
Servicii de închirieri auto operate cu profesionalism și dedicație și care va pun la dispoziție mașini foarte bune la preturi corecte!
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Da ... are foarte multe stele ... intradevar 🏇
Locații recomandate