/Ilfov/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional Henri Coandă

Calea Bucureştilor 224E, Otopeni 075150, România

Aeroportul Internațional Henri Coandă
Inchiriere de masini
3.7
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3CM+7Q Otopeni, România
+40 21 204 1000
bucharestairports.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache2 ani în urmă
Totul foarte rapid, în 30 de minute toate formalitățile. Probabil o zi liniștită dar mai sunt 90 de minute până la plecare și totul este gata.
Constantin Stoicescu
Constantin Stoicescu2 ani în urmă
Am a avut-o zi frumoasa privind plecarea mea la Londra! In momentul in care deții toate documentele solicitate de autorități și respecți regulile impuse totul este Ok. Zborul a fost operat cu o întârziere de 2 ore, din cauza unor defecțiuni tehnice la aeronava inițială care a trebuit înlocuită, in rest totul a decurs normal cu compania Tarom. La Londra însă am avut ghinionul sa stăm în aeronava 55 min deoarece nu se putea cupla burduful la avion. Incredibil așa ceva!!
Razvan olaru
Razvan olaru2 ani în urmă
Dotări din anii 90, bătaie de joc pentru zborurile interne, de la faptul că trebuie să traversezi tot aeroportul pentru a te urca în același avion pentru transfer intern, lipsa unui culoar de tranzit pentru zboruri interne, băile, magazinele... Totul e vechi și gândit ineficient
Daniela Aanicai
Daniela Aanicai2 ani în urmă
O mizerie de nedescris...
Și nu arată că s-ar fi măturat prea recent.
De spălat, poate înainte de pandemie...
Atât în zona poarta 6-9, cât și la toaletele aferente!
Prețuri exagerate (10 lei o apă plată de 0,5 l, 35-50 lei un sandviș, aproape "de post", dar fără trufe sau alte legume scumpe...).
Păcat!
Este totuși o poartă de ieșire din țară, care poate anula impresiile, favorabile, ale turiștilor care au vizitat frumoasă noastră patrie!
Constantin Neculae
Constantin Neculae2 ani în urmă
Pe data de 9 septembrie, Aeroportul nu era foarte aglomerat, astfel ca formalitatile necesare nu au necesitat un timp exagerat, calitatea prestației personalului fiind în parametrii normali.
Gabriel Năiță
Gabriel Năiță2 ani în urmă
Locul care pe mine mă relaxează cel mai bine,un aeroport internațional care ne mai salvează cât de căt imaginea în lume,vin ori de cate ori pot aici chiar dacă nu plec sau vin de nicăieri...acum cu trenul de la Gara de Nord se ajunge în maxim 20 minute aici ,ușor ,sigur si confortabil ,nu in ultimul rand ieftin...4 lei o călătorie !!! Recomand Aeroportul Internațional Henri Coandă!!!
Mirela Alexiu
Mirela Alexiu2 ani în urmă
Am fost "in recunoastere" dorind sa cronometrez timpul scurs intre doua repere,domiciliu si aeroport,pt.a-mi face o imagine vis-a-vis de beneficiile pe care le poti avea alegand transportul feroviar in situatia unei plecari in afara tarii.Concluzia: rapid,iefin,sigur.
Claudiu Briceag
Claudiu Briceag2 ani în urmă
Aeroport cu oameni de 2 bani... Plec împreună cu soția și 2 animale(1 câine și o pisica)cu un zbor Tarom spre Munchen ..la check-in îmi spun ca animalele nu pot pleca deoarece nu au șuruburi la cuști, în condițiile în care erau cumpărate de la o firmă specializată în așa ceva. Îmi zice doamna că faceți rost de șuruburi sau șoricei cu care să prindeți cuștile. Vă dați seama de penibilul situației, avionul decola în maxim 2 ore, de unde să găsești așa ceva într-un aeroport? La care doamna respectivă îl cheamă pe dl X să vadă dacă ne poate ajuta. Tipic românesc, după o lungă conversație cu dl x, acesta scoate 4 șuruburi legate cu elastic special pregătite doar pentru cușca cățelului dintr-un sertar de la casa check-inului (bineînțeles pentru o sumă de bani(100 de lei) ). Pentru 4 șuruburi care costau 2lei nu a mai fost nevoie și pentru cușca pisicii.
Actele animalelor nu a interesat pe absolut nimeni( vaccinuri, cipuri, pașapoarte).
Să vă fie rușine!
Locații recomandate