/Ilfov/Inchiriere de masini

Polish Auto Profesional

Strada Bălcescu Nicolae 22, Jilava 077120, România

Polish Auto Profesional
Inchiriere de masini
4.9
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
935Q+54 Jilava, România
+40 721 977 777
polishprofesional.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Lazar
Laurentiu Lazar2 ani în urmă
Sa cunosti o meserie foarte bine si sa o executi depasind perfectiunea este ne mai pomenit👌
Ciprian Enculescu
Ciprian Enculescu4 ani în urmă
Am fost la dansul cu masina dupa ce am gasit-o lovita (frecata) in parcare pe usa fata, aripa fata si bara fata. De cand a vazut masina, dansul a zis ca trebuie vopsita si ca nu va iesi niciodata ca noua la polish pentru ca zgarierurile erau foarte adanci (un lucru rar intalnit fata de altii care reactioneaza "da sefu', se rezolva, las-o la baiatul" si nu reusesc sa faca mare lucru). Dupa ce i-am explicat ca nu vreau sa investesc in masina si sa o vopsesc pentru ca masina era pusa la vanzare, dansul a inceput sa lucreze imediat la ea cu tot interesul, chiar daca nu venisem la dansul cu programare. Rezultatul a fost uimitor. Se mai vad putin din anumite unghiuri doar zgarieturile care au fost in faza initiala destul de adanci. Practic, daca nu te uiti atent, nici nu observi acele zgarieturi care oricum acum sunt mai mici ca zgarieturile normale de cheie. Recomand!
Corina Moraru
Corina Moraru4 ani în urmă
Am avut o zgarietura foarte mare pe aripa din spate dreapta! am atasat poze! Pozele spun totul! Multumesc! Adevarati profesionisti! Recomand!
Cristian ene
Cristian ene6 ani în urmă
Super echipa! Profesionalism, rabdare, grija si atentie sporita la detalii! Echipa pe care vrei sa o ai mereu alaturi, atunci cand viata iti ofera surprize neplacute (in cazul meu masina a fost gazata cu vopsea)! Recomand cu incredere serviciile lor, nu vor dezamagi pe nimeni! Felicitari pentru profesionalismul pe care l-ati impus! Voi reveni cu incredere pentru a-mi mentine autoturismul ca nou de fiecare data la perioadele pe care Sorin cu multa grija le-a mentionat! Va multumesc pentru tot ajutorul acordat!
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Extrem de multumit de serviciile oferite de dl Sorin Constantin si echipa sa.

Am ajuns la acest atelier de detailing in urma cautarilor pe internet. M-a impresionat raitingul pe care il detine si recenziile lasate de clienti.
Adevarul este ca in general gasesti foarte greu servicii de calitate si la prima vedere par ireale experientele povestite.

Aveam probleme destul de mari, pentru ca vopseaua neagra este foarte pretentioasa si necesita o atentie mai mare de-a lungul timpului.
Greseala enorma a fost ca o perioada de timp am spalat masina pe fuga la o spalatorie cu perii care imi era la indemana si aproape de casa... Plus ghinionul de a impodobi masina cu o multime de picaturi albe. Probabil vreun marcaj proaspat, nesemnalizat, peste care am trecut. Si alte cateva zgarieturi mai serioase.
O perioada de timp am fost convins ca nu scap fara o vopsire integrala, cu gandul ca un polish sigur nu ma ajuta.

Am decis totusi sa incerc, uimit de ceea ce gasisem aici (dupa cum spuneam mai sus).

Si nu regret nicio secunda!
Rezultatul a fost extraordinar!
Imi pare rau ca nu am facut cateva poze si inainte de lucrare, pentru ca diferenta este enorma.
A nu se confunda sau compara cu orice polish de 200-300 de lei facut de nu stiu ce mester....

Recomand acest service cu toata caldura, oricui doreste servicii de cea mai buna calitate, oferite de oameni care fac asta din pasiune.

Multumesc domnului Sorin inca o data si mult succes in continuare!
Bogdan Popescu
Bogdan Popescu2 ani în urmă
Merită sa va aduceți masinile aici. Sunt oameni seriosi si lucreaza foarte bine. Vorbesc din experiență nu din auzite. Am avut masina gazetă cu vopsea neagra. Dupa curatare masina mea arată perfect. Va recomand!
Marius Popescu
Marius Popescu2 ani în urmă
Dintr-o masina neagra plina de zgarieturi de la tot felul de incidente si spalatorii de 2 lei, am plecat (dupa 3 zile de lucrat la ea) cu o masina ca noua.
Nu ma gandeam cand am apelat la ei ca poate sa iasa atat de bine, mai ales dupa cum arata inainte.
Politetea, amabilitatea si rabdarea dl. Sorin si a colegului Barba de a explica fiecare pas, de a raspunde la orice intrebare si a nu lasa masina sa plece pana nu considera ei ca e gata sunt alte puncte forte.
De admirat faptul ca nu “iti baga pe gat” tot felul de servicii pe care altii probabil le-ar taxa drastic, preferand sa fie sincer si sa iti spuna ca nu e nevoie (am cerut eu vopsit, mi s-a spus ca se poate corecta si fara). Alt aspect pozitiv, la inceput se inspecteaza masina de fata cu voi, vi se spune ce va disparea complet, ce se va retusa si de la ce sa nu aveti sperante prea mari. Surpriza a fost ca mare parte din cele “fara speranta”, acum nu mai sunt!
Daca sunteti in cautare de servicii premium, facute de oameni de calitate si cu muuuuult bun simt, sunteti tipicari si tineti la masini, apelati aici cu incredere. Nu va luati dupa 3-4 reviewuri de la oameni care nu au calcat pe aici sau care considera ca un polish de 2-300 de lei va arata macar ca 10% din ce pot acesti oameni.
Multumesc mult inca o data! 5* sunt prea putine!
Sile tanase
Sile tanase2 ani în urmă
Calitate , calitate , calitate ! Profesioniști 100% cum rar găsești în România. Am avut masina revopsita la un mare service. Am luat-o plină de gunoaie, coaja de portocală și scursuri lac. Am sunat disperat la Polish Profesional SRL in speranta ca voi rezolva ceva. Sincer nu aveam nici o speranta. Dar domnul Sorin mi-a explicat calm ca se rezolva cu smirghel granulatie fina etc, etc. Am lăsat masina si nu aveam mari speranțe. Am ridicat masina ireproșabil de bine facuta. Rugati-va ca acest service sa isi continue activitatea.Avem nevoie de oameni super-profesionisti.Multumesc acestui salon si domnului Sorin un om devotat si român adevarat !!!
Locații recomandate