/Ilfov/Inchiriere de masini

🅿️🚘🚍🚖Park4fly Parcare Aeroport Otopeni⭐⭐⭐⭐⭐

Strada, Str. Gării Baloteşti 22, Otopeni 075100, România

🅿️🚘🚍🚖Park4fly Parcare Aeroport Otopeni⭐⭐⭐⭐⭐
Inchiriere de masini
4.5
793 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3PJ+F8 Otopeni, România
+40 730 135 800
park4fly.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radu Bianca1 an în urmă
Tania stoica
Tania stoica2 ani în urmă
Seriozitate și promptitudine. Preturi surprinzător de bune. Recomand și voi reveni! Felicitări!
Maria Ilie
Maria Ilie2 ani în urmă
Sunt client de aproape 2 ani; călătoresc des și am căutat mult un loc unde sa îmi știu și mașina in regula și sa primesc si ajutor in anumite situații critice - de 2 ori as fi pierdut zborul dacă nu găseam înțelegere si nu acceptau sa îmi preia mașina chiar de la aeroport. Multe avantaje: prețul ok, atitudinea in general f ok, găsesc mașina spălată si nu mai pierd ulterior timp cu asta, parcarea este imensa si nu s-a întâmplat sa nu găsesc loc liber sau sa parchez înghesuit (de multe ori mașina îmi este preluată de la birou si parcata ulterior). Nu găsesc dezavantaje, poate lucrat puțin la comunicarea timpului de preluate de la aeroport dar nu am așteptat vreodată mai mult de 10 min, de regula ajung in 5-7 min, dezavantajul constând in faptul ca trebuie sa întreb eu in cât timp nu mi se comunica din start (asta ca sa găsesc si un mic inconvenient - minuscul). Recomand 100%
Valentin Palas
Valentin Palas2 ani în urmă
Totul bine!
Echipa este promptă și cu bun simț!

P.s.
La momentul folosirii de către mine, parcarea era cam noroioasă, însă mi s-a spus că acest fapt este doar o întâmplare nefericită prin care am trecut, iar situația se va remedia cât de curând posibil.
Mihai Traila
Mihai Traila2 ani în urmă
Pentru mine, o experienta dezamagitoare din toate punctele de vedere.

- Mare greseala ca am facut rezervarea online... daca ai platit deja, nu mai prezinti interes si auzi mereu "daca nu va convine va luati masina si va dam banii inapoi, sunt destui care asteapta"...
- Rezervarea facuta pt 04:00 dimineata. Am ajuns la 03:50. Organizare?! Ce este aia?! Era plin de oameni nemultumiti care nu aveau unde sa lase masina. Parcarea era extrem de aglomerata si multe masini erau blocate de altele parcate haotic. Abea te puteai strecura printre ele in parcare. Am gasit, cu noroc, un loc la iesirea din parcare tocmai cand ma gandeam sa renunt (cineva care aterizase si si-a luat masina). Multi au fost indrumati catre o alta parcare din apropiere.
- Transferul la aeroport s-a realizat dupa !!50 de minute!!... cu scandal... ca altfel nu te baga nimeni in seama. Transferau cu un Duster pe cei noi veniti care plateau pe loc... noi, restul, asteptam... Dupa 4 telefoane si certuri ne-au transferat (impreuna cu o alta familie care astepta de mai mult timp ca noi) cu o masina de la o alta parcare de 8+1.
- Dupa 6 zile am luat masina asa cum arata in poze (am lasat-o curata, tocmai spalata)...
- Ca bonus, am gasit un sobolan sub capota... nu imi dadeam seama de unde vine mirosul...
- Am facut rezervarea pe 27 August si am obtinut factura pe 22 Sept dupa nenumarate telefoane, mesaje...etc.

La intoarcere, ni s-a cerut sa mergem unde ne-au lasat, deci nu vin ei sa te ia de la terminalul aterizari, trebuie sa te duci tu la terminalul decolari unde astepti... - "sunt multi care asteapta, nu sunteti singurul".

Noroc ca este o locatie aproape de aeroport si nu dureaza mult transferul. Oricum, chiar daca imi place sa conduc sportiv, soferul lor ma intrece :)... nu conteaza ca mai dai cu capul de plafon...

Acum voi decideti unde va lasati masina. Eu stiu sigur ca nu o mai las la ei...
Drumuri bune!
Alex Zamfir (Alex)
Alex Zamfir (Alex)2 ani în urmă
E fostul Safeparking.
Servicii ok de 5 stele, doar ca pe site poți selecta infoliere bagaj, gratuit, ceea ce nu mai exista demult din ce mi s a spus la locație.
Ideea e ca ar trebui sa nu mai poți selecta pe site, sau dacă e complicat de modificat, măcar dacă se vede ca ai bifat opțiunea sa te sune cineva sa ți spună. Eu mi l infoliam singur dacă știam. In fine, de asta si din cauza noroaielor am dat 4 stele.
Gentlemen's Show
Gentlemen's Show2 ani în urmă
Neseriosi, tipa, nu vor sa te duca sa iti iei. Masina.. Sunt clar depășiti
Va Str
Va Str2 ani în urmă
Am lasat masina pe o perioada de 5 zile in luna martie 2022. Eu pot sa ma declar multumit. Transportul la aeroport si de la aeroport a fost foarte rapid. Termen de asteptare maxim 5 minute.
Flavia Anger
Flavia Anger2 ani în urmă
Foarte prompti si amabili! Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este foarte bine pregatit si un lucru important, isi respecta clientii ! Recomand cu incredere!
Locații recomandate