/Ilfov/Inchiriere de masini

Trax Auto

Calea București 105, Otopeni 075100, România

Trax Auto
Inchiriere de masini
3.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3X9+CC Otopeni, România
+40 724 207 405
traxrentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dobre Marian - Adrian
Dobre Marian - Adrian2 ani în urmă
Am inchiriat o masina de la ei, impreuna cu un prieten, pentru cateva zile.
Ff. multumit, nu am avut nicio problema - sg. chestie ce am avut grija a fost motorina, atat.
Va recomand, apelati cu incredere !
Relaxeaza-te! Noi suntem Eterni!
Relaxeaza-te! Noi suntem Eterni!2 ani în urmă
(aceasta recenzie a fost plătită și nu este relevantă )
Trax Auto este singura firma de închirieri auto găsită de mine care nu are costuri ascunse și sunt ok dpdv al prețului și al garanției, în mod special. Recomand cu încredere.
Razvan Eremia (IT FIX)
Razvan Eremia (IT FIX)4 ani în urmă
Am inchiriat un Audi A3 pe data de 09 Octombrie pana pe 18 Mi sa cerut 188 euro plus 150 euro Depozit, si inca 10 euro livrarea masinii...(asta nu sa mentionat inainte), Masina prezenta zgarieturi de la inceput, dupa care cand am predat masina am mai facut eu o zgarietura pe bara, nu foarte mare dar vizibila, Mi sa spus ca nu mi se va da 150 euro inapoi pana luni, pentru a se constata pretul reparatiei, astazi primesc telefon si mi se spune ca trebuie inlocuita toata bara si senzorii de parcare etc si ca nu mi se poate restitui depozitul.
Dezamagit total dar pe asta se bazeaza oamenii din romania inselatorie si lipsa de respect.
Aveti grija cu aceasta firma si sper ca nimeni sa nu mai fie inselat asa.
A.L
A.L4 ani în urmă
A se evita cu orice pret! Cea mai proastà experientà în domeniul închirierii de masini în România din ultimii 20 de ani. Am închiriat un 4X4 Chevrolet pentru 16 zile. Inainte de a ajunge în tarà am cerut sà ni se precizeze anul de înregistrare al masinii precum si numàrul de km. Dupà numeroase mail-uri ni s-a dat un ràspuns mai mult decât evaziv: Trax propune masini între 2010-2014 care au în jur de 100000 km. La aeroport am gàsit un vehicol cu peste 180000km si care avea sigur mai mult de zece ani. Pe scurt, o masinà uzatà cu o multitudine de zgârieturi si chiar un o bucatà din pragul de plastic spartà.
La preluare, nivelul de benzinà indica o rezervà de 100 de km, însà dupà 20 de km a trebuit sà facem plinul pentru cà indica o panà iminentà. La fiecare plin, numàrul de km indicati la bord nu avea nici o legàturà cu numàrul de litri pe care îi introduceam în rezervor, ceea ce, am aflat ulterior, e un semn cà motorul a fost "machiat" între timp.
Plecati de mai putin de un sfert de orà din aeroport, masina semnalizeazà bateria. La telefon ni se spune cà nu e nimic grav. Trei zile mai târziu, în càlàtorie prin tarà, dupà 150km, imposibil de pornit vehicolul care nu ràspunde dpv electric în nici un fel. Bineînteles, bateria !
La restituire, agentul, acelasi, ne aratà o zârieturà pe care nu o marcase la predare. Unde? In dreptul pragului spart. Ca si cum acesta ar fi putut fi spart pe 20cm fàrà nici un fel de altà urmà în jur. De bunà credintà, în momentul preluàrii, am fost convinsi cà semnalarea acestui impact includea toatà zona, datà fiind schema minusculà a vehicolului pe care se marcheazà toate defectele. De fapt, individul îsi programase sà ne excrocheze chiar din ziua predàrii si probabil cà nu suntem primii sài "fraieri". In aeroport, presati de timp, cu multi nervi si scandal abia am reusit sà recuperàm jumàtate din garantia depusà! Hotie în toatà regula!
NICI O FACTURA PENTRU MAI BINE DE 800€ CASH. Firma nu cunoaste plata cu CB!
Oana Mihaila
Oana Mihaila4 ani în urmă
Totul a decurs cum trebuie de la inceput pana la returnarea masinii ! Desi am fost sceptica deoarece s-au speculat multe lucruri negative legate de inchirierea masinililor de la diverse firme, dvs. mi-ati demonstrat contrariul . Sunt foarte multumita de serviciile dvs. si ori de cate ori voi reveni in tara voi apela la serviciile dvs. de inchiriere . Va multumesc!
Dana Carausu
Dana Carausu4 ani în urmă
Aveți grijă oameni buni cu această firmă! Nu recomand! Am rezervat o mașină și la aeroport ne-am trezit cu altă mașină..iar garanția nu o mai dau,chiar și pentru o zgarietura două. Sunt neseriosi. După ce am predat mașina ne-au sunat să ne spună că o să ne mai dea o parte din garanție,dar nimic. Mare grijă.
Ardei Iute
Ardei Iute4 ani în urmă
Colaborare excelenta de 5 ani pt preturile ok care le ofera. La ultima inchiriere am primit masina pe pană, soferul m'a asigurat ca a verificat ca aerul conditionat functioneaza dar de fapt nu avea freon.Dupa ce am stabilit cu ei sa incarc freon ca'mi vor returna cei 250 lei de pe factura imi lasa doar 100 lei pe motiv ca astea sunt preturile in Bucuresti.Tapiteria interioara foarte murdara si pătată.
La predare soferul a analizat minutios masina de 12 ani impușcata de rugina ca si cum ar fi iesit din fabrica. Deh, banuiesc ca primeste comision la nr. de garantii oprite. FARA CHITANTA. Atitudinea lasa de dorit.Ma intreaba daca am pus pisica pe portbagaj sa'l zgârie. 😏In fine, sper ca nu au pierdut un client prea pretentios.
Dani Dani
Dani Dani2 ani în urmă
Nu recomand!!!!!!! Cea mai proasta experienta traita....mi-au dat o masina asigurandu-ma ca e totul ok....dupa cateva zile mi s-a rupt ambreiajul si in loc sa imi schimbe masina asa cum mi-au promis de la inceput, mi-au zis sa merg in service....nici platforma nu aveau sa vina sa ridice masina......si pe langa faptul ca am pierdut timpul cu masina lor, mi s-a retinut si garantia pe motiv ca eu am fortat ambreiajul........
Locații recomandate