/Harghita/Inchiriere de masini

Pârtia de Schi Havas Bucsin

Cartierul Bucin 11, Gheorgheni 535500, România

Pârtia de Schi Havas Bucsin
Inchiriere de masini
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7VQ+92 Gheorgheni, România
+40 728 095 824
bucsin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Cotoros
Diana Cotoros2 ani în urmă
Liber și prietenos. Atmosfera plăcută, bine întreținută. Exista și personaje aflate din greseală acolo, dar pot fi trecute cu vederea.
Valentina Iuliana
Valentina Iuliana2 ani în urmă
Pentru cine vrea doar zăpadă, schiuri sau sanie e ok. Dar se schimbă situația dacă vrei un ceai cald sau vin fiert. Ceva cald, la modul general. Doar o locație gen chioșc, unde poți cumpăra de mâncare (după o coadă apreciabilă) și un fel de bar. Nici măcar dacă ieși la șosea nu găsești unde să cumperi ceva de mâncat/ băut. Sfat: deocamdată veniți cu mâncare în geantă. Recunosc, locul e frumos. Organizarea e slabă
Andras Delczeg
Andras Delczeg2 ani în urmă
Este o partie foarte bună pentru începători. Este suficient de lungă pentru a exersa și sunt două skilifturi pe ambele margini, astfel face față și când este putin mai multă lume. Sunt weekenduri cand este supraaglomeratie si recomand skiatul in cursul săptămânii pentru cine poate.
Are si o secțiune mai scurtă cu încă un skilift si acela e ok pentru începători. Se poate skia si pe un drum in pădure care e foarte frumos.
Au si o bandă pentru o mini pârtie de copii si săniuș.
Iulian nechifor
Iulian nechifor2 ani în urmă
Doar pentru începători este ideală avansatii se vor plictisi la schi, peisajele de basm . O pârtie de 1200m şi una de 400m, ambele de nivel de dificultate uşor, sunt pârtiile care sunt puse la dispoziţia turiştilor. Ambele pârtii sunt dotate cu instalaţie teleschi. În plus este amenanjată o pârtie mai micuţă, special pentru cei mici.
Pe lângă cele două pârtii, există şi posibilitatea parcurgerii unui traseu alăturat pârtiei mari. Un traseu frumos, îngust ce este drept, unde la un moment dat se formează un tunel de brazi.
Ana Cifu
Ana Cifu2 ani în urmă
O pârtie excelentă pentru începători, foarte largă, cu pantă lină și lungă.
Nicu Popa
Nicu Popa2 ani în urmă
O pârtie de schi excelentă pentru a învăța tainele schiului alpin la orice vârstă ⛷️😀
Razvan Sandulescu
Razvan Sandulescu2 ani în urmă
Partia este cam monotona, dar noroc cu drumul paralel din padure.
Cu toate ca incepand cu data de 22 ianuarie 2022 pentru mai multe partii din Harghita exista o cartela unica care se poate folosi la oricare din ele si ca aici am putut folosi cartela cumparata de la partia Bogdan, cand a fost sa returnam cartela si sa primim garantia am fost refuzati pe motiv ca nu am cumparat-o de la ei. Asta cu toate ca am alimentat-o cu puncte de la ei.
Un alt lucru urat din partea administratiei e ca la partia de saniute nu merg cartelele de la partia de schi si acest lucru nu e afisat nicaieri. Afli asta dupa ce reincarci cartela de la schi si nu iti functioneaza la partia de sanii. Bineinteles ca atunci cand am explicat la ghiseu ca doream de fapt puncte pentru sanii si nu pentru schi nu ni s-a acceptat niciun retur.
Bogdan H.
Bogdan H.2 ani în urmă
Pârtia este ușoară. Un loc bun unde poți învăța să te dai cu skiurile sau cu snowboard-ul.
Prețurile pentru skipass mi se pare umpic cam mari, făcute în așa fel, încât să mai rămâi cu puncte. De exemplu, o urcare este 2 puncte, dar minimul de puncte pe care trebuie să îl achiziționezi este 3.
Serviciile calitate/preț oferite sunt destul de okay.
Locații recomandate