/Dambovita/Inchiriere de masini

Tractari auto Bucuresti Alotractari.ro

Inchiriere de masini
4.7
35 recenzii
8 comentarii
+40 21 9936
alotractari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Pruteanu Ionut
Pruteanu Ionut4 ani în urmă
Dacă distanță este relativ scurta, prețul standard poate părea cam mare, însă se aplica peste tot cam aceleași prețuri. Mi s-au părut foarte rapizi, profesioniști și au fost înțelegători având in vedere ca nu e niciodată o situație fericita când masina ajunge pe platforma.
Cătălin-Iulian Costache
Cătălin-Iulian Costache5 ani în urmă
Foarte mulțumit.
Prețul a fost unul foarte bun!
A venit repede, a urcat mașina atent pe platformă.
M-a sunat să confirme faptul că mașina a ajuns ok la service.
Recomand.
Vasile Ion
Vasile Ion6 ani în urmă
Am fost la ei pentru o incarcare freon AC si o banala revizie (schimb ulei, filtru ulei, filtru aer).
Mi-au spus ca am pierderi in sistem si ca trebuie sa schimb condensatorul AC . Mi-au pus mai mult ulei in motor, au lucrat murdar.
Asta in conditiile in care am o Dacie, cea mai comuna masina de pe drumurile noastre.
Am fost la Meridian Pipera si mi-au remediat problemele, AC-ul avea prea mult freon, 0 pierderi! Acum merge foarte bine. La fel si motorul dupa ce au scos aproximativ 0,5 litri din el.
Aceleasi preturi ca la reprezentanta.

Nu recomand!

P.S. Banuiesc ca majoritatea review-urilor de 5 stele sunt lasate de angajati si ai lor cumetri.
Ruxandra Semzaconi
Ruxandra Semzaconi8 ani în urmă
Niciodata nu poti stii, intr-o zi, unde, cand si de ce masina ta va refuza sa porneasca, insa de cand i-am cunoscut pe cei de la NORD AUTO am siguranta ca, oriunde as fi, problema este ca si rezolvata. Stiu ca, indiferent de anotimp, defectiune si locatie (Bucuresti sau nu), ei sunt acolo pentru mine, rezolvandu-mi problema rapid, eficient si la costuri mai mult decat accesibile. Multumesc voua, baieti! Keep up the good work :)
Laura codreanu
Laura codreanu8 ani în urmă
Cei de la NordAuto au dat dovada de promtitudine in rezolvarea problemelor ce le-am avut cu masina. Dupa ce am observat ca masina nu mai porneste cei de la service au trimis si o platforma. Sunt multumita de rezultat, care s-a dovedit a fi unu cu un bun raport pret / calitate.
Cochieci Adrian
Cochieci Adrian8 ani în urmă
Calitatea serviciilor ireprosabila incepand de la preluarea masinii defectata din afara localitatii pana la repararea acesteia. Baietii au dat dovada de profesionalism si promtitudine si nici de preturi nu ma pot plange :D
Recomand cu incredere !
Emilian hirsu
Emilian hirsu8 ani în urmă
Sunt foarte de incredere, mi-a recomandat cineva sa ma duc acolo, am facut o revizie totala la masina inclusiv distributie. M-au programat de pe o zi pe alta, a fost gata in cateva ore si am fost foarte multumit si de preturi. Cu siguranta o sa raman client fidel.
Zaharia Sorel
Zaharia Sorel2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu de tractari, nu imi dau seama cum au numai recenzi bune probabil scrie de ei, feriti-va sunt intermediari! mai bine cautati transportatori direct fara sa mai platiti comisionul lor, vreau sa spun ca am platit pentru un transport de 100 de lei aproape 350.. din care 250 au fost comisionul lor
Locații recomandate